Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő olyan nyakláncot vesz fel, amelynek a közepén lévő medál pont a két mell közötti völgyben helyezkedik el, mintegy felhívva a figyelmet a mellek közére, akkor az a nő a melleivel akar hódítani?
Nem!
Nekem is van volt ilyen nyakláncom
De nem a csöcseimet kell nézni hanem a szemeimet az meg kicsit fentebb van
24N
Én egy olyan nő vagyok, aki nagyon szereti a nyakláncokat. Sok is van belőle
Különféle stílusúak, különféle fémekből, különféle gyártóktól. Egyiket sem méretre csináltattam, mindet készen vettem.
És legalább a 75%-a éppen olyan hosszú, hogy ha van rajta medál, akkor pont a cicik közé ér.
Szóval hiába gondolsz bele bármit, a kiéhezett, szexhiányos agyaddal, attól még nem lesz semmi köze a valósághoz.
Általában háromféle hosszúságú láncot hord a nők többsége. A rövid, kb. 50-55 cm, szerintem ez a leggyakoribb, főleg aranyból. Van ami kicsit hosszabb, és nem a cicik közé ér, inkább oda, ahol kezdődik, valamivel afölé.
Ami ezektől hosszabb, akár a has közepéig érő, inkább bizsu,én pl. télen garbóhoz hordok ilyen, vagy zártabb nyakú felsőhöz.
Sose jutna eszembe,hogy a lánc hosszúságával irányítsam a pasik figyelmét, mindig a ruhához, alkalomhoz választok láncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!