Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nálatok ki veszi a gumit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ki veszi a gumit?

Figyelt kérdés

Férfi vagy a nő? Esetleg felváltva?

Ui.

Csak az én hobbim az, hogyha gumit veszek általában drogériában, kinézem a legöregebbnek kinéző eladót kérdezgetek az óvszerről miközben fizetek, teli mosollyal? :D

22/N

#szex #òvszer #nochild
2018. jún. 12. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

mi már nem használunk, hál istennek mert undorító, de annó ő vette.

23/N

2018. jún. 12. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Mióta használok mindig én vettem és meg sem fordult a fejemben, hogy máshogy legyen.

Most barátnőm mondjuk szerencsére gyógyszert szed, de attól még van itthon egy csomaggal és nálam is mindig szokott lenni a zsebemben minden nap.

24/F

2018. jún. 12. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Felváltva,illetve - ha nálunk vagyunk az ennyémet koptatjuk, - ha nála akkor az övét.:D

Ha majd összeköltözünk egyesítjük ezt.Nálam mindig is úgy volt,hogy van egy "dobozom erre" mikor eszembe jut veszek és beleteszem,fentre a frisseket.Így csak bele kell nyúlni és kiválasgtani melyik kell.Erre a páromat is rászoktattam.Azóta nincsen neki szanaszét,és megszokta,hogy ha fogy vegyen.Plussz így nincs szem előt,fénytől..stb.védve van.:)

Igen...Nekem eszembe nem jutna.

2018. jún. 12. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindig én vettem, mert úgy éreztem hogy ez az én dolgom.

Kérdezősködni nem szoktam viszont van hogy 10 percig válogatok, hogy mi az aktuális kínálat és melyik a legjobb.

23/f

2018. jún. 12. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Általában ő, de vettem már én is.

22L

2018. jún. 12. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Én szoktam.

Idén is vettem négy darab Michelin nyárugumit.

2018. jún. 12. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Felváltva, attól függ épp ki jár olyan helyen ahol lehet kapni, vagy kinek jut eszébe, változó

23L

2018. jún. 12. 23:36
 8/10 A kérdező kommentje:
#6 remélem alufelnire kerültek.
2018. jún. 12. 23:48
 9/10 RRR ***** válasza:
100%

is-is

akinek éppen eszébe jut

2018. jún. 17. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfik szokták venni, nálunk is mindig a barátom vett, egyszer vettem csak én. Bár általában együtt vettük, de ő fizette.
2018. jún. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!