Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki veszi a gumit?
Férfi vagy a nő? Esetleg felváltva?
Ui.
Csak az én hobbim az, hogyha gumit veszek általában drogériában, kinézem a legöregebbnek kinéző eladót kérdezgetek az óvszerről miközben fizetek, teli mosollyal? :D
22/N
mi már nem használunk, hál istennek mert undorító, de annó ő vette.
23/N
Mióta használok mindig én vettem és meg sem fordult a fejemben, hogy máshogy legyen.
Most barátnőm mondjuk szerencsére gyógyszert szed, de attól még van itthon egy csomaggal és nálam is mindig szokott lenni a zsebemben minden nap.
24/F
Felváltva,illetve - ha nálunk vagyunk az ennyémet koptatjuk, - ha nála akkor az övét.:D
Ha majd összeköltözünk egyesítjük ezt.Nálam mindig is úgy volt,hogy van egy "dobozom erre" mikor eszembe jut veszek és beleteszem,fentre a frisseket.Így csak bele kell nyúlni és kiválasgtani melyik kell.Erre a páromat is rászoktattam.Azóta nincsen neki szanaszét,és megszokta,hogy ha fogy vegyen.Plussz így nincs szem előt,fénytől..stb.védve van.:)
Igen...Nekem eszembe nem jutna.
Mindig én vettem, mert úgy éreztem hogy ez az én dolgom.
Kérdezősködni nem szoktam viszont van hogy 10 percig válogatok, hogy mi az aktuális kínálat és melyik a legjobb.
23/f
Általában ő, de vettem már én is.
22L
Én szoktam.
Idén is vettem négy darab Michelin nyárugumit.
Felváltva, attól függ épp ki jár olyan helyen ahol lehet kapni, vagy kinek jut eszébe, változó
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!