Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult már veletek, hogy buszon vagy vonaton fogdosott benneteket egy pasi? Mit reagáltatok? Kort is irjatok!
Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 17:04
11/13 anonim válasza:
4-6-os villamoson, délutáni csúcs, mögöttem állt a faszi, éreztem hogy hozzám ér a keze. Hát biztos a fékezés valami nem gyanakodtam. Aztán másodszor rendesen éreztem a kezét a fenekemre rámarkolni. Könyökömet izomból hátra küldtem, nyekkent egy kicsit meg köhécselt, aztán valahogy el bírta venni a kezét.
12/13 anonim válasza:
Szimpi lányoknak néha megfogom/simogatom a kezét, ha mellettem állnak a buszon, metrón, villamoson. Általában elpirulnak vagy elmosolyodnak. Olyan kis cukik☺️
13/13 anonim válasza:
Egyszer egy fickó (fehér ing, öltönynadrág, nyakkendő, üzletember típus) verte mögöttem a 3-as villamoson. Tizenegy voltam, nyári idő, az osztállyal épp egy gyerekfilmet mentünk megnézni a Sugárba. Meghallottam, hogy mögöttem motyog valaki, és mikor megfordultam, ott állt, és verte. Mikor visszafordultam, láttam, hogy az osztálytársaim is észreveszik, elkerekedett a szemük, majd elfordultak, a fickó meg gyorsan leszállt. Nem is gondoltam rá egy ideig, de aztán előjött az évek során. Nem hinném, hogy normális volt vagy az, hogy tizenegy évesen ilyet kellett látnunk. Elítélem azokat, akik az exhibicionista részüket nem képesek kordában tartani, hanem ártatlan embereken élik ki, mint az állatok; fogdosni, a szexuális fantáziájukba bevonni őket beleegyezés nélkül? Szerintem ilyet senkivel nem szabad elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!