Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok, kinek mi a legextrémebb vágya?
Gondolok itt olyanra, amit pl senkinek nem mertek elmondani, vagy gondolni mertek rá, de kipróbálni féltek, olyan amire már ti is azt mondjátok, hogy hű de nem vagyok normális hogy ez felizgat.
Aki fél a megkövezéstől, privátban is megírhatja. A korotokra és a nemetekre is kíváncsi lennék, plusz akár arra is hogy kipróbáltátok-e már, vagy tervezitek-e, vagy csak fantáziáltok róla.
Egy hatalmas férfi létszámú gangbang-be az egyedüli nő lenni, fantázia és ki is próbálnám nagyon szivesen :)
A másik pedig, hogy egy férfi kikötöz, és egy dupla dildós szexgéppel + csiklóvibártorral durván kényesztet és addig amig el nem élveztem legalább 8x vagy addig amig el nem kezdek könyörögni neki, hogy hagyja abba :)
18/L
Adam 333, hogy vagy képes egyáltalán leírni ezeket a szörnyűségeket???!!!
Erre még a betegség sem mentség!
Szex nyilvános helyen - parkban, utcán, vízben, vízparton, kávézóban, szórakozóhelyen, étteremben, stb.. Persze úgy, hogy azért ne bukjunk le és végig tudjuk csinálni az akciót.
Kipróbálnám még a pisiszexet is de csak lightosan - mondjuk zuhanyzóban lepisiljük egymást, vagy ilyesmi...
Többes felállás minden formában - akár több nő, akár több férfi formációban.
Vezetés közben szopatni, vagy az ölembe ültetni a nőt.
Kikötözés, gyenge bdsm, finom elfenekelés még tűzbe tudna hozni azt hiszem.
Nincs olyan amitől félnék, vag yne merném felvállalni... sok mindent kipróbáltam már ezek közül is, és más fantáziákat, szerepjátékokat és mind izgalmas és jó játék volt ;)
F40
1. Unokahugon jol megdugni es vele élvezni
2. Egy 13-14 èves lányt kemenyen megdugni
3. Addig dugni egy csajt mig nem kialtva nem sir hogy hagyam abba mert mar rosszul esik neki es ebbe benne lenne minden anal.oral.bdsm.kikötözés
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!