Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet ezért erkölcstelennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezért erkölcstelennek nevezni valakit?

Figyelt kérdés

Már 3 éve van egy igen komoly kapcsolatom. Jó együtt, bár a szex egy kicsit egysíkúvá lett.

Az utóbbi időkben felszedtem egy pár kilót, a melleim 2 számot nőttek.

Az eddig hidegvérű pasim folyton fogdossa, simogatja az ikreket - és egyáltalán nem zavarja ha mások is látják.

Elvárja hogy melltartó nélkül legyek ha vele vagyok, és látványosan matat a blúzom alatt.

Eleinte zavart, de most egyre jobban izgat ha fogdos, ha simogat.

Sokszor látszik, hogy majd kireped a cipzárja a sliccénél, annyira be van indulva.

Az az igazság, hogy sokkal jobban izgat az egész szituáció, mint amennyire zavar.

A barátnőm szerint tökön kéne rúgni a pasimat, de én nem vagyok hülye, hogy kicsesszek magammal.

Erkölcstelenné lettem? Vagy csak a hormonok dolgoznak?

2018. jún. 10. 23:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Eleinte engem is zavart hogy nyilvánosan fogdosott és nyúlkált, meg hogy melltartó nélkül legyek, de aztán megszoktam az emberek tekintetét, meg hogy bámulják a melleimet: ahelyett hogy zavarna, kifejezetten izgat.

Lehet hogy ez erkölcstelen, de már ez sem nagyon zavar.

Nagyon boldognak érzem magam, a kedvesem mindig virágokkal halmoz el, jókat szeretkezünk és végre igazán nőnek érzem magam.

2018. jún. 11. 09:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekel más véleménye? :D
2018. jún. 11. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem érdekli más véleménye és csak meg erősítésre várt. Egszer egy koncerten ujjaztam meg az akkori barátnőmet úgy hogy százak lötyögtek körülöttünk és senki nem vett észre semmit az egészből, hihetetlenül izgi élmény volt. Még egy haverral is kezet kellett fogni ahogy össze futottunk, és ott kellett egy peppet gondolkodni a megoldáson, sokat nevettünk utána☺️. A lényeg az egészből h kellő diszkrétséggel lehet élvezni az életet😉
2018. jún. 11. 11:59
 14/15 A kérdező kommentje:

12: maga a tény nem zavar már, de a véleményetek ettől még érdekelhet!

Én erkölcstelennek, de nagyon jónak tartom.

2018. jún. 11. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:
71%
Arra is kellene gondolni ilyenkor, hogy màs kívàncsi e erre...! Magànügyetek.intézzétek ott ahol senkit nem zavar. Ugyanaz kb mint mikor a buszon nyalakszik valaki orakon keresztül...
2018. jún. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!