Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok nincs hányingeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nincs hányingeretek mikor bekapjátok a párotoknak? Volt már olyan hogy hányás lett belőle? És mikor a szátokba élvez?

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

1.vagyok

Nem sértődöm meg rajta (főleg mert azt írtad hogy normális dolog a leszbikusság, és ez aranyos tőled :) )

de nem vagyok leszbikus. Heteró vagyok, és szeretem a páromat. Nem tehetek róla hogy undorodom tőle, sajnálom ha emiatt nem tűnök heterónak, sajnos azt nem lehet megválasztani hogy kihez vonzódik az ember...

2018. jún. 10. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Pedig ez az igazsag, a nok tobbsege nem szeret szopni. Nem vonz minket a ferfi nemiszerv ugy mint titeket a noi.Lehet lepontozni.
2018. jún. 10. 20:23
 13/22 anonim ***** válasza:
6%

Ez érdekes, az én nőim mindig imádtak szopni.

Az előváladékomra azt mondta a partnerem hogy édes, és megsértődne ha nem nyelhetné le a spermát..

2018. jún. 10. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Szép mese volt 13-as de most már aludj.
2018. jún. 10. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Én azért kérdeztem mert nekem eddig csak olyannal volt olyan tapasztalatom, hogy nem szeretett szopni, akinek traumája volt, kényszerítették orálra...

Illetve olyannal aki elvileg biszexuális, de mióta szakítottunk még nem volt férfival, csak nővel.

A többi barátnőm mind imádott önzetlenül is, egyoldalúan akár orálozni nekem.

De nem rosszból írtam, nem akartam senkit megbántani.

2018. jún. 10. 20:47
 16/22 anonim ***** válasza:
És amúgy te is szeretsz odaadóan, egyoldalúan nyalni?
2018. jún. 10. 21:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jún. 10. 21:07
 18/22 anonim ***** válasza:
18%

Nincs hányingerem szopás közben, maximum ha huzamosabb ideig mélytorkozom akkor kicsit rám jön de olyankor vissza veszek. A spermát is mindig lenyelem, szerencsére az övé jó ízű így egyáltalán nem undorral teszem.

21N

2018. jún. 10. 21:57
 19/22 anonim ***** válasza:
33%

alapból nem erős az öklendezési reflexem, szex közben az a pici is elmegy, ami van. szóval így szeretem a mèlytorkot is, meg ha a számba élvez a barátom, szintén. finom, nem kell ettől sem öklendeznem (najó, egyszer mélytorok közben valahogy az orrombs jutott miközben a számba élvezett, akkor prüszköltem rendesen XD )

írta valaki fenntebb, hogy a nők többségenek nem vonzó úgy a farok, mint a férfiaknak a punci, és nem is szeret a legtöbb nő szopni. szerintem azért nincs ekkora kisebbség az orálozni szeretők közt, legalábbis a legtöbb barátnőm szereti, mint én :)

2018. jún. 10. 22:12
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Még sosem hánytam tőle. Szeretem csinálni. A számbaélvezést nem mindig élvezem de nincs vele bajom. Hányingerem csak egyszer lett amikor kicsit ittasabb voltam a partner meg kicsit durvább de aztán visszább vett és jó volt. L
2018. jún. 11. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!