Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kicsi a méretem? Most akkor mi az igazság?
25 èves vagyok! Eddig egy normál párkapcsatom volt ami 2 évig tartott. És 5 ilyen szex kaland. Hívjátok ahogy akárjàtok. A lényeg az hogy az 5 kalandból 4 ciki volt. 1 elröhögte magát. A többivel megtörtént az aktus de kb kigúnyoltak hogy nem éreznek semmit, mi ez?
A ex barátnőmmel azzal váltunk el hogy már nem szeret. Most felkerestem újra és megkérdeztem. Most már azt mondja sose akart megbántani de nem tudott soha felnézni rám mint férfire mert a "fütyim" komolytalanná tett. Nem volt összhangban a személyiségemmel.
Azt hozzá kell tennem hogy 14cm a farkam. És vastag. Mindenhol azt mondják ez a átlagba belefér. De akkor miért van hogy ebből én semmit nem tapasztaltam csak a hátrányt? Ha ez tényleg átlag méret ami elvileg a nők közül a legtöbbnek megfelel?
Tovább megyek! Ebben az esetben meg kell kérdeznem! Miért súlykolják a közvélemény által az emberbe hogy nincs miért aggódni ilyen mérettel mert ez átlagos nem kicsi, mikor valójában ez senkinek nem olyan amivel büszkén lehet odaállni?
"Nagyon meg kellett, hogy bántsd őket, ha ehhez folyamodtak"
Nem a szakításkor volt ez az indoka, hanem másfél évvel később amikor célirányosan rákérdeztem.
Nem, sem őt, sem az egyalkalmas lányokat nem bántottam meg semmivel.
": Hát ne igazán. 17 alatt elég nagy magabiztosságra utal, ha valaki egy buliban célirányosan akar lányokat felszedni egy-egy kalandra. De ha az önbecsülése bírja... A csajozós/felszedős bulik mindig a n̶a̶g̶y̶f̶a̶r̶k̶ú̶a̶k nagyfiúk játszótere volt."
Ez ki szerint? Vagyis akinek a közvélemény szerint csak átlagos a mérete az nem lehet magabiztos? Kevésbé számít jónak,férfinek a másiknál mert kisebb a farka? Ne menjen buliba sehova csajozni mert inkább rejtegetnie kéne a farkàt? Nem értem én ezt! De hát mindig az a szöveg hogy ne legyünk beszarik odamenni a lányokhoz! Meg hogy 100/100 elutasìtás se vegyen el a magabiztosságukból. Aztán most kiderül hogy alapból kis farokkal nem is lehetünk magabiztosak és bújjunk el.
Ügyes vagy! De ez sem nyugtat meg. Mert mióta felnőtt vagyok mindenhol azt kaptam a témát illetően az arcomba hogy ne sírjak ezen. Mert a vastagság a fontosabb. Meg hogy a nagy méret fáj a nőknek, hogy csak 8-10 cm hüvelyük. Vagy éppen hogy mikor maguknak csinálják még az kisújjuk is elég! Aztán most meg azt mondod én ne akarjak izgalmas baráti kapcsolatokat párokkal, mert ők nem a hétköznapi meretet keresik a szextárskeresökön. Vagyis én selejt vagyok ezzel és számomra nem lehet bármit csinálni, maximum komoly kapcsolatra kereshetek valakit. Mégis van kisbetűs rész HÁTRÁNY! Amit nem szoktak reklámozni nyíltan.
A 14cm kicsi, legalabbis szerintem kicsi.
29 N
Szerintem nem kicsi.
Ha meg meg vastag is.
Szerintem a legjobb meret lehet.
Nem ertem ,hogy miert kell a legtobb nonek a nagy meret.
En ha mar bele is mennek egy szexkapcsolatba,nem hiszem,hogy a farka merete alapjan vslasztanek.:)
Jelqing excerise
Ok jelet formálsz a kezeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!