Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Milyen péniszforma a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Milyen péniszforma a jobb?

Figyelt kérdés

Jobbra vagy balra dől, felfelé vagy lefelé íves, vagy a teljesen egyenes.

Tegyük fel hogy kb 16 centisről van szó, 4cm átmérővel, hangsúlyos makkal. Kérem csak az írjon, akinek van releváns tapasztalata.

Korotokat is leirhatjátok, meg hogy milyennek voltatok eddig. Köszönöm!

2018. jún. 9. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Az a legjobb péniszforma, aminek a tulajdonosi végén egy olyan férfi áll, aki tudja, hogy nem a formájával és nem a méretével fogja kielégíteni a nőt. És tudja, hogy a nőket nem érdekli a fax külalakja.

Elég sok tapasztalom van.

35n

2018. jún. 9. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Az estimese rég elmúlt. Menjél szépen lefeküdni kisfiam.
2018. jún. 9. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

teljesen mindegy :) tőlem görbülhet bármerre, lehet bármekkora (extremitásokat leszámítva), ha szeretem a pasit akié, tetszeni fog, és élvezettel veszem szájba/punciba.

meg természetesen az a fontos, hogyan bánik vele, hogy fontos neki az én élvezetem is.

ti pasik annyira túl tudjátok ezt kombinálni, pedig a legtöbb nő ilyen nézeten van, amit leírtam.

2018. jún. 9. 23:56
 4/5 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Páromé szög egyenes, imadom. Én jobban szeretem ha egyenes. Voltam már olyannal is, akinek kicsit balra görbült. Természetesen akkor az övét is imádtam, mivel azé volt, akit szerettem. Ha pont nem egyenes, de olyané akit szeretek, akkor szeretni fogom a farkát is. De mint mondtam, jobban szeretem ha egyenes.
2018. jún. 10. 07:01
 5/5 anonim ***** válasza:
10%
Látom 84% a szokásos napi szereptúljátszás megvolt.
2018. jún. 10. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!