Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem számít a péniszméret,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a péniszméret, akkor miért van az, hogy az összes csaj - akivel chat-en beszélgettem - odáig volt a vastagfarkú pasijáért/exéért?

Figyelt kérdés

Szoktam neten mindenféle lánnyal beszélgetni és szinte kivétel nélkül mindegyik nagyon szerette, hogy vagy egy nagyfarkú pasi vette el a szüzességét vagy most is jó mérettel rendelkező pasija van. Olyan is szokott lenni, hogy kamuprofillal magamat csajnak kiadva kérek pasiktól képet a péniszükről és akkor itt jön a következő kérdés:

Ha állítólag 14-16 cm az átlag péniszméret, akkor miért van az, hogy kamu csajként mindig olyan képeket kapok pasiktól, ahol az illetőnek egyértelműen nagyobb a farka (17-19)? Nem lehetséges, hogy ez a 14-16 cm-es orvosi teória nem más, mint szimpla polkorrekt hitegetés annak érdekében, hogy a társadalomban ne szabaduljon el a nyílt "szexuálapokalipszis"? Vagyis, hogy kiderül, hogy az átlag inkább 16-18 cm, a csajok rájönnének az igazságra ezáltal az ingerküszöbük még feljebb emelkedne és az igényeiket is átértékelik, ami a társkeresési problémák tekintetében csak olaj lenne az amúgy is égő katlanra.

2018. jún. 9. 13:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
Én is szeretem a nagyokat😁
2018. jún. 9. 17:06
 22/23 anonim ***** válasza:
ez 2 élű dolog mert nem minden lány szereti a vastag hosszú farkat mert az fáj neki csak nem merik bevallani a másik mondtad hogy kapál képeket és honnan tudod hogy az aki küldte az a saját farkát küldte el neked itt sok mindent nem szabad elhinni az én farkam 18cm mégsem reklámozom meg nekem is volt olyan hogy az egyik csaj azt mondta hogy ez már nagy a másik meg hogy ez még átlag méret na akkor hol itt az igazság
2018. jún. 10. 11:19
 23/23 anonim ***** válasza:
nyíhihihihi törölték a kérdésedet nyíhihhii törölték a profilodat is:DDD
2018. jún. 17. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!