Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszabb körmök mennyire lehetnek hátrányosak a kézimunkánál?
Figyelt kérdés
Barátomat nagyon szeretem kézzel kielégíteni,persze más módon is de ez valahogy jobban tetszik nekem:)Ő is nagyon szereti ha így csinálom neki:)Mivel ő sportol így néha megy edzőtáborokba,jelenleg is ott van és jövő héten jön haza amit már nagyon várunk mindketten:)Azóta a körmeimet még hosszabbra növesztettem,nem vészesen szerintem,de nem is mondható már csak enyhén hosszúnak szerintem:)Barátom átlag fölötti mérete miatt eddig se mindig volt egyszerű kézzel csinálnom neki de így hogy hosszabbak sokkal a körmeim,nem tudom mennyire nehezítené ezt meg nekem,és a bőrét se szeretném felsérteni vagy hasonló:S:)Hogyan tudnám úgy csinálni majd neki hogy ne okozzak sérülést stb?:S:)Legutóbb a strandon a barátnőm csinált rólam képet,azon elég jól látszódnak szerintem a körmeim,főleg ha ránagyít az ember a képemre:)Így ha egyszerűbb így válaszolni annak szívesen megmutatom ezt a képemet:)2018. jún. 8. 17:10
2/7 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy akadalyozza. Probald ki egy bananon.
5/7 anonim válasza:
Nekem is hosszú körmöm van, és nincs útban soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!