Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a párommal, ha gyenge az ágyban?
Ne írjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom. Mindenképp javítani szeretnék vele a szexen. Minden más tökéletes. Négy ève vagyunk együtt, minden klappol vele, ami az előző kapcsolataimban jó volt. A jó szex önmagában nekem se ér annyit, hogy eldobjam miatta a páromat, de érzem, hogy hiányzik. Próbáltam már többször beszélni vele vagy rávezetni, de nem megy. Az a baj, hogy egy nagyon gátlásos és visszafogott férfi. A szerepjátékozást nem tudom vele elképzelni, erőltetett lenne. A segédeszközöket ellenzi és én se azoktól várom a csodát. Nekem csak az kellenne, hogy jobban beinduljon, hogy érezzrm mellette, hogy nő vagyok. A szépségemet mindig dicséri és gyakran felizgul rám, ez nem gond, de valahogy unalmas vele a szex. Vannak esetleg jól bevált praktikák?
23l
Kapcsolatotok elején is ilyen volt? Vagy később alakult ki?
Két probléma lehet, az egyik, hogy más nőre is vágyik, csak elnyomja magában, vagy a másik, hogy nem tudod megváltoztatni, mert ő nem akarja, és ilyen marad. Akiben nincs meg eleve, az az érzés, hogy levadássza a nőt mint az oroszlán a gazellát, azzal sajnos nem tudsz mit kezdeni. Fogadd el ilyennek, vagy keress mást mert esetleg te másra vágysz, amit ő nem tud megadni. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!