Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném kipróbálni a csajomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni a csajommal a kaki szexet. Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat ha popsi szex közbe eltudná annyi engedni magát a párom hogy a mellkasomra engedné a kaki. Utána persze folytatnám tovább a popojában de ezt nem tudom hogy lehetne rávezetni.

2018. jún. 5. 01:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem jön be, sz@rd le :D
2018. jún. 5. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon valószínű, hogy az lesz az utolsó együttlétetek. Ha bevállalós, akkor megcsinálja neked, de szerintem ne erőltesd ezt a dolgot. Pisire nyitottabb lesz, azzal kezd inkább, aztán majd meglátod a továbbiakat.
2018. jún. 6. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Azta q... én meg sipákolok ha a párom orált akar.

Tőlem ilyet kérne, az fix, hogy világgá szaladnák.

Ámbátor lehet a te párod nem így gondolkozik mint én, szóval kérdezd meg tőle, hogy neki ez belefér e. Ha nem, azt tarsd tiszteletben.

2018. aug. 1. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát van egy gusztusod.

De kérdezd meg. Bár engem semmi pénzért nem vennének rá erre...

2019. jan. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!