Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy valakinek csúnya a makkja?
A kèrdès,nem kèrdès.
Te csak trollkodsz ès kötekedsz!
Megelőztem a beszólogatósakat ès leírtam mit írnànak ki.
Sajnos van csúnya makk!
De làttam màr csúnya pèniszt is.
Azt hitte a hordozója,hogy milyen szèp,làtvànyos farka van. Tèvedett,mert nagyon csúnya volt.
27N
Az én véleményem az, hogy konkrétan nincs. Nincs olyan, ami MINDENKINEK csúnya. Minden embernek más az ízlése. Van akinek ez tetszik, van, akinek az. A pasik sem szeretik ugyan azt, akármiről beszélünk. Ennyi erővel lehet a kérdés akár:
Van olyan étel ami rossz?
Nem, nincs. Ami másnak nem ízlik, és rossz, az lehet neked a kedvenced lesz.
21N
Így van, van olyan makk amelyik a többségnek nem tetszik, de biztosan akad olyan ember akinek pont az a típus jön be.
Sőt, mondok sokkal fontosabbat: ha szereted a bármilyen alakú/formájú pöts/punci tulajdonosát, akkor pont nem fog érdekelni milyen a formája, vagy még az is lehet hogy az fog tetszeni, mert az ÖVÉ.
Létezik az abszolút csúnya. Emberi arcokból is, punciból is. Ezt hetero pasiként mondom.
"Van olyan étel ami rossz?
Nem, nincs. Ami másnak nem ízlik, és rossz, az lehet neked a kedvenced lesz."
Szerintem nem találsz senkit, akinek a feketeleves a kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!