Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szentimentális érzés és szexualitás: mi van ha nem passzolnak? Normális?
Volt egy 2 éves hosszú párkapcsolatom, mióta szakítottunk nem voltam csajjal de most egyszerre kettő lány is nagyon játszik
Az egyikbe full szerelmes vagyok, gyönyörű lány, rengetek közös témánk van, minden álmom hogy megcsókoljam. Rám néz és már pirulok is. Viszont valahogy szexuális ingereket nem kelt fel bennem. Nagyon baba teste van, picike, ha lehetne napokig smárolnék vele de nincs meg az az inger hogy én most ágyba vigyem a lányt.
Ennek pont az ellentettje egy osztálytársam, alig beszéltünk 5 év alatt, nagyon formás csaj és rettenetesen kívánom. Hatalmas libido gerjesztő, múltkor tanultunk együtt s végig állt, nem tudtam mire koncentrálni. Egyszer már kézzel kielégített, láttam rajta hogy nagyon szereti. Viszont egyáltalán nem vagyok belé szerelmes, nincs igazán közös témánk és a szexen kívűl nem is tudok elképzelni vele más tevékenységet, míg a másik lánnyal ezret.
Mit csináljak? Nem akarok senkit se megbántani, leginkább az első lányt. Én 19 vagyok, az első 18 a második 19.
Sovány vigasz, de az érzelem és a szexualitás sosem találkozott nálam sem teljesen. Ergo nem vagy egyedül. A párommal mindig gyengéd és törődő igyekszem lenni, ösztönösen. Míg olyan nőkkel, akik iránt sosem éreztem vagy éreznék bármit, a legmocskosabb dolgokat csinálnám. Nem értem ezt a kettősséget. Persze a párommal is jó a szex és szerencsére Ő a gyengédséget szereti, bevallottan. De valamiért ott van bennem az állat is, ami ha gyengéd érzelmeket táplálok az illető iránt, nem tud előjönni.
27/F
normális, általában akibe az ember szerelmes, kevésbé erotikus fantázia főszereplője. PL én szeretem a feleségemet, és szuper a szex is, de az ő képére nem tudok maszturbálni, mert akkor valahogy lelkiismeret furdalásom van, valahogy nem "helyes"
Mint amikor valaki az ismerősei képére maszturbál a facebookon, én azt nem tudom, túlságosan tisztelem őket.
Egy idegen csajjal sokkal könnyebben eljátszadozik a képzeleted és mindenfélét csinálnál is vele, viszont nem biztos, hogy jobb lenne vele a szex. A szerelmeddel azért szuper, mert örömöt akarsz neki okozni, annyira szereted, míg egy "idegen" csajnál nem érzed rosszul magad, ha a csajnak nem volt jó a szex.
Szerintem ezzel a legtöbben igy vagyunk.
Csak hat ugye a meséktől fogva azzal tömik a fejünket hogy a szerelem es a szexuális vágy kéz a kézben jár, holott a kettő csak néha van átfedésben
Ugyanilyen vagyok, csak női kiadásban, tehát imádom, ha használ egy olyan pasi, aki nem jelent nekem semmit, de kapcsolatban csak a kölcsönös gyengédséget tudom elképzelni, mindkettő abszolút ösztönös nálam is. Látom, a többiek hasonlóakat írnak, ez megnyugtató. Csak remélni tudom, hogy egyszer találok olyat (a valóéletben), aki megérti ezt.
Kérdező, neked azt mondanám, hogy ha teheted, jöjj össze azzal a lánnyal, akit szeretsz, szerintem a szex is menni fog, legfeljebb nem vadállat leszel vele az ágyban, hanem finom és odaadó, de azzal nincsen semmi baj, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!