Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nagyon élvezitek ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nagyon élvezitek ezt?

Figyelt kérdés
Legtöbb lány akivel együtt voltam a vadságot kedvelte. Asztalon menet közben elkezdtem izgatni a csiklóját és kb bepisilt akkorát élvezett. Ennyivel jobb ha közben ezt is csinálom?

2018. jún. 4. 00:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Mivel a legtöbb nő csak a csikló által tud elélvezni...
2018. jún. 4. 00:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd?
2018. jún. 4. 00:16
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Ezen mit fejtsek ki? Tudod hol a csikló ugye? Azt is tudod hogy a nők nagyobb százaléka csak azt a részt ingerelve tudnak elmenni? Bezony. Létezik hüvelyi orgazmus de ritkább. Nyilván elöbb el tud menni az akinek ingerlik a csiklóját. Én anélkül képtelen lennék elélvezni.
2018. jún. 4. 00:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a hamar érkezett választ:) Megy a zöld pacsi.
2018. jún. 4. 00:22
 5/15 anonim ***** válasza:
39%

Azért a nők 75-80% MINIMUM képes a hüvelyi orgazmusra is, ez nem valami különleges adottság...

Csak nehezebb elérni mint a csiklósat, sokan csak 100% feloldottság melett képesek, vagyis sokat segít ha szerelmesek vagytok.

2018. jún. 4. 00:51
 6/15 anonim ***** válasza:
49%
Hát én meg nem találkoztam még olyan lánnyal, aki ne tudott volna hüvelyben elélvezni. Csak nem biztos hogy dugástól élvez el, hanem egy nagyon türelmes ráérős, akár fél-, vagy egyórás nyalás-ujjazás kombótól. Na mert ettől minden lány elélvez hüvelyben is. Csal a pasik 80%-a nem tudja ezt tudomásul venni, hogy türelem-gyengédség-finommozdulatok-türelem-éskitartás a kulcsa az egésznek :-)
2018. jún. 4. 05:48
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
6. Szerinted a nyalásnál mégis mit ingerelsz? Elmondom neked hogy a csiklót, és ettől tuti nem lehet hüvelyi orgazmus. Az csikló orgazmus.
2018. jún. 4. 06:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja és azt elfelejtettem megkérdezni hogy honnan tudod hogy hüvelyi orgazmusa van? Mivel az kivülről nem látszik, ugyan olyan mint a csiklós csak az érzés más egy kicsit.

21/N

2018. jún. 4. 06:42
 9/15 anonim ***** válasza:
98%

7-es:

A pasik mindig mindent jobban tudnak. A női test működését is.

😂😂😂

2018. jún. 4. 07:52
 10/15 anonim ***** válasza:
97%
Ezt adom XDDD
2018. jún. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!