Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nehez manapsag olyan not talalni aki nem csak a penzre megy? A penz dolgot ugyertem hogy angliaba dolgoztam van penzem, vannak jo ruhaim, sztem nemvagyok csunya. Megis ha irok valakinek meg arra se melto hogy valaszoljon.
Ha valakire ráírsz ismeretlenül, akkor csak a képét láttad, meg esetleg, amit ő hajlandó az internet elé tárni, ergo ugyanolyan felszínes döntés a tied is.
Másrészt meg a facebook nem társkereső oldal, naná hogy nem írnak vissza egy ismeretlennek...
Attól még, hogy van pénzed, nem biztos, hogy egyenrangú félként tekint rád, mind a foglalkozásod jelentőségére, vagy típusára értve. Az ilyen egzisztenciális különbségek sokszor az érdeklődési kört és az életfelfogást is különbözővé teszik, ami nem működik az esetek többségében egy kapcsolatban.
Kezdem unni az ilyen kerdeseket, szóval leírom a véleményemet, mert nem tudom tovább magamban tartani.
Tehát a közvélemény alapján szép lány vagyok. Jó alakom van, szerintem buta se vagyok, tanulmányi erdményem a legjobbak közé tartozik az osztályban. Sok fiú hív el ide-oda, vannak köztük gazdagok, szegények, nagyon népszerűek, meg olyanok is, akik kicsit sem azok. De nem ezek alapján fogom eldönteni, kivel szeretnék kapcsolatot. Mert én olyan fiúval szeretnék, aki igényesen öltözködik,( és ez nem a márkás ruhákat takarja, mert fehér póló farmerrel is tud jól kinézni, akkor is, ha az olcsó fajta), legyen szép a szeme, nem büdös a szája, nem rohad, szép a foga, és az arcformájához megfelelő a haja. És Ezek voltak a külső tulajdonságok, áttérhetünk a belsőkre. Nem szeretek facebookon ismerkedni, szóval nekem mondhatni ez kilőve. Nagyon fontos, hogy megtudjon nevettetni, legyen megbízható, udvarias, viszonylag tisztában legyen az etikettel, legyen alapműveltsége, hogy szinte minden témához hozzátudjon szólni. Így a kínos csönd is kevesebb(szerintem). Ne legyen türelmetlen, ne beszéljen csúnyán, valamint az első randi alkalmával ne a telefonjával/kocsijával akarjon villogni, vagy ne borítsa rám az összes lelki terhét,ne büfögjön az orrom alá. És még valami nagyon fontos: ne legyen túl nyomulós. /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!