Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nehez manapsag olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nehez manapsag olyan not talalni aki nem csak a penzre megy? A penz dolgot ugyertem hogy angliaba dolgoztam van penzem, vannak jo ruhaim, sztem nemvagyok csunya. Megis ha irok valakinek meg arra se melto hogy valaszoljon.

Figyelt kérdés
Gondolom azert nemir vissza facen mert nem olyan kepek vannak facemen hogy zara meg nemtudom milyen cuccokba vagyok meg elit helyeken...tengerpart mellett stb...
2018. jún. 2. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Talán túlkoros vagy? 30 fölött már csökkennek az esélyek, főleg ha nem vagy kimondottan sármos, izmos
2018. jún. 2. 21:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Sportos vagyok.sulyt emelek 24 vagyok.186cm 72kb
2018. jún. 2. 21:55
 13/20 A kérdező kommentje:
72kg bocs
2018. jún. 2. 21:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakire ráírsz ismeretlenül, akkor csak a képét láttad, meg esetleg, amit ő hajlandó az internet elé tárni, ergo ugyanolyan felszínes döntés a tied is.

Másrészt meg a facebook nem társkereső oldal, naná hogy nem írnak vissza egy ismeretlennek...

Attól még, hogy van pénzed, nem biztos, hogy egyenrangú félként tekint rád, mind a foglalkozásod jelentőségére, vagy típusára értve. Az ilyen egzisztenciális különbségek sokszor az érdeklődési kört és az életfelfogást is különbözővé teszik, ami nem működik az esetek többségében egy kapcsolatban.

2018. jún. 2. 22:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, valaki akinek a munkáját egy algoritmus vagy egy albán vendégmunkás fogja végezni pár év múlva, nem túl vonzó partner. A csajok nagy része persze nem ezért nem kavarna veled, hanem mert egyszerűen nem vagy túl vonzó parti összességében. Ez egy komplex dolog, nevetséges leegyszerűsítés rásütni a csajokra hogy "csak mer nincs pénzem". Ez egy faktor a több tucatból, ami alapján tudat alatt döntést hoznak. Már az önmagában, hogy ilyen egyszerűen gondolkodsz a párkapcsolatokról, azt sugallja, hogy nem túl nagy az érzelmi intelligenciád. Mint mondtam, próbálkozz, randizz, és fejleszd magad, mint embert, mentálisan, egziszrenciálisan, stb. hajrá
2018. jún. 2. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem unni az ilyen kerdeseket, szóval leírom a véleményemet, mert nem tudom tovább magamban tartani.

Tehát a közvélemény alapján szép lány vagyok. Jó alakom van, szerintem buta se vagyok, tanulmányi erdményem a legjobbak közé tartozik az osztályban. Sok fiú hív el ide-oda, vannak köztük gazdagok, szegények, nagyon népszerűek, meg olyanok is, akik kicsit sem azok. De nem ezek alapján fogom eldönteni, kivel szeretnék kapcsolatot. Mert én olyan fiúval szeretnék, aki igényesen öltözködik,( és ez nem a márkás ruhákat takarja, mert fehér póló farmerrel is tud jól kinézni, akkor is, ha az olcsó fajta), legyen szép a szeme, nem büdös a szája, nem rohad, szép a foga, és az arcformájához megfelelő a haja. És Ezek voltak a külső tulajdonságok, áttérhetünk a belsőkre. Nem szeretek facebookon ismerkedni, szóval nekem mondhatni ez kilőve. Nagyon fontos, hogy megtudjon nevettetni, legyen megbízható, udvarias, viszonylag tisztában legyen az etikettel, legyen alapműveltsége, hogy szinte minden témához hozzátudjon szólni. Így a kínos csönd is kevesebb(szerintem). Ne legyen türelmetlen, ne beszéljen csúnyán, valamint az első randi alkalmával ne a telefonjával/kocsijával akarjon villogni, vagy ne borítsa rám az összes lelki terhét,ne büfögjön az orrom alá. És még valami nagyon fontos: ne legyen túl nyomulós. /L

2018. jún. 2. 22:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezek után én már csak annyit kérdeznék: mi fa.szért facebookon írogatsz rá a csajokra? Eriggy bulizni és ismerkedni.
2018. jún. 2. 22:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha valaki ilyen stílusban, vesszők nélkül, igénytelenül fogalmazva írna rám, én sem válaszolnék.
2018. jún. 3. 00:04
 19/20 anonim ***** válasza:
A facebook nem társkereső. Miért zaklatsz ott idegen csajokat. Csak a balfékek csinálnak ilyeneket. Szerinted mennyi esélyed van egy olyan csajnál, akinek a képét belájkolja rajtad kívül még 300 hozzád hasonló lúzer és azok is ugyanúgy írogatnak neki, hogy “sexy vagy” 😁
2018. jún. 3. 08:03
 20/20 anonim ***** válasza:
A nők miért csak a pénzre mennek, de neked mégse írnak vissza. Valószínűleg jó béna lehetsz ha eddig csak olyan csajokkal találkoztál akiknek csak a pénz kellett. Mondjuk ha csak annyi eszed van hogy Facebookon random lányokra írogatsz nem csoda, hogy le se szarnak, nem egy társkereső oldal. Meg amúgy is attól még hogy nincs kinn neki 5000 kép a pasijával meg az hogy kapcsolatban, attól még lehet neki barátja és lehet hogy mondjuk azért sz*rja le a fejed.
2018. jún. 3. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!