Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja a barátom hogy megcsókoljam orál után? 22l
Figyelt kérdés
Eltol magától és mondja h ne2018. jún. 2. 16:17
2/12 anonim válasza:
Undorodik attól amit a szádba lő. :-)
3/12 anonim válasza:
Ha a szádba is élvez, akkor egyértelmű, hogy a spermáját nem szeretné érezni. Szerencsére nálunk ez nem probléma, engem ki is ábrándítana, ha eltolna emiatt.
4/12 anonim válasza:
Undorodik a spermától.Vagy megszokod vagy megszöksz/nem nyeled le.
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg amit odaad az már a tiéd :D Ne akard visszaadni :DDD
7/12 anonim válasza:
Sose értettem az ilyet. Nálam egyfajta köszönet hogy egy jó kis orál utána megcsókolom.
8/12 anonim válasza:
Mert egy kényes kis látens homi.
9/12 anonim válasza:
10/12 mantis religiosa válasza:
Gyerek még, érzelmileg éretlen. Te is küldd el nyalás után fogat mosni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!