Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez a méret jónak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez a méret jónak számít?

Figyelt kérdés

17cm hosszú

4,8cm vastag

Ki tudom majd vele elégíteni a barátnőm?

2018. jún. 1. 14:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem a méretedtől függ, hogy ki tudod-e elégíteni a barátnőd, maradjunk ennyiben.
2018. jún. 1. 15:40
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Most nem tudom, hogy dicsekedni akarsz , vagy megerősítést vársz, de ez kicsivel átlag feletti méretnek számít.
2018. jún. 1. 16:14
 13/26 A kérdező kommentje:

ha dicsekedni akarnék a kérdésbe írtam volna a méretet

így meg csak az látja aki megnyitja ergo aki látni akarja

engem tényleg ez foglalkoztat mostanság jogy vajon jó lesz e a barátnőmnek

2018. jún. 1. 16:21
 14/26 A kérdező kommentje:

mert nagyon szeretem és szeretnél neki mindent megadni

többekközt hogy az együtt létein jók legyenek számára is

2018. jún. 1. 16:21
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Mikor fogjátok már fel hogy a méretetekkel nem lehet nőt kielégíteni? Egyszerűen nem is akarjátok felfogni...
2018. jún. 1. 16:38
 16/26 A kérdező kommentje:

mindenhol mást mondanak/írnak

így melyiknek higgyek? :/

2018. jún. 1. 16:40
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

Emberek, ez komoly, hogy a mai világban ez ennyire mérvadó? Aki azt mondta, hogy legjobb első ismerkedésnél elmondani: komolyan gondoltad? Tényleg ennyire felszínesek vagytok? El tudom képzelni a sok pubertást, akik mérőszalaggal bohóckodnak a szobában... szánalmas.

Aki beléd szeret, az nem a farkadba szeret bele. Nem tartozik SENKIRE a méreted, csak a barátnődre. Ha nő lennék, és valaki a másik-harmadik-negyedik randi után az orromra kötné a méretét, kiröhögném, és otthagynám, ha neki tényleg ez a legnagyobb értéke, amivel dicsekedni tud...

Senkinek nem mutogattam eddig, hogy mekkora. A barátnőmmel, akivel meg eljutottunk a szexig, annak meg teljesen megfelelt.

23/F

2018. jún. 1. 16:44
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

17-es: Teljesen egyetértek veled!

24/N

2018. jún. 1. 17:11
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Nekem túl nagy lenne.
2018. jún. 1. 18:27
 20/26 anonim ***** válasza:
34%
Hát jobb mint a mikro 12-es :)
2018. jún. 1. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!