Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik számotokra mi lenne az izgalmasabb?
Szeretném meglepni a barátom és arra gondoltam, megengedem neki a popószexet:)
Viszont meglepinek szánnám, viszont ismerve őt izgatott attól is ha például masztizom előtte, vagy csak lábtornázom:D és tudván a popószex némi előkészületet igényel azon gondolkodom mi izgatná fel jobban? Ha izgatnám előtte a fenekem, vagy ha meghagynám neki az előjátékot? Múlthéten vettem egy cuki dildot, és most nem tudom eldönteni mi legyen, előtte kezdjek masztiba, vagy inkább őt kérjem hogy csinálja nekem?!
Ha a barátnődről lenne szó, te melyiknek örülnél jobban?:)
Kérlek ne írjatok privátokat!
1) Ha meglepetésnek szánod, előtte tisztítsd meg magad beöntéssel. Te is könnyebben el fogsz tudni lazulni.
2) Ha még nem análoztál előtte, első alkalommal ne használjátok a dildót. Egyetlen ujjnál több ne legyen. (Ugyebár az sem egy utolsó szempont, hogy számodra is pozitív élmény legyen?)
3) Masztizz előtte.
Én belenyalnék a $eggedbe, főleg ha formás. A maszti nem jön be, de ez én vagyok nem ő. :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!