Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiú vagy a lány orálozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú vagy a lány orálozik először?

Figyelt kérdés

Mind a ketten 18évesek vagyunk és szüzek.5hónapja vagyunk együtt,még nem feküdtünk le de sokat pettingelünk.

Az orálig még nem jutottunk el.Egy ilyen fajta kapcsolatban a fiúnak vagy a lánynak "illik"először szájjal?

2018. máj. 30. 13:00
1 2
 1/11 October15 ***** válasza:
97%

Akinek kedve van. Kétlem, hogy a PTK szabályozná.. XD

26F

2018. máj. 30. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk ez elegge változó Amugy főként en szoktam kezdeményezni utána a barátom jon es ugy ellazítja h a szex gond nelkul megy

19/L

2018. máj. 30. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Ha te szeretnéd, akkor kezdj bele. Nem kell ezt ennyire túlagyalni. Csináld neki, ő meg utána neked.

Saját tapasztalatomból kiindulva, ha a fiú nyal, utána szívesebben csinálja a lány is.

2018. máj. 30. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem, hogy lenne erre illemszabály! Mindenkinek más az igénye, elvárása...

Mikor az első barátommal jártam (16 évesek voltunk), ő volt az, aki először orálozott. Én csak hónapokkal később csináltam...

2018. máj. 30. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Aki elöbb akarja csinálni. Nálunk a párom elöbb nyalt mint ahogy én szoptam őt.
2018. máj. 30. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Fiú vagyok, mindegyik kapcsolatomban én oráloztam először.

21F

2018. máj. 30. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam kezdeményezni pasiként. De erre nincs szabály. Elég nagy baj h a pasid nem nyalt még puncin. Javaslom te se csináld neki ameddig ő nem.

De nyugodtan kérdezd meg h lenne e kedve szájjal csinálni a puncidban ;-)

Ha nemet mond, akkor nagy baj van.

2018. máj. 30. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem puncidBAN hanem puncidNAK akart lenni
2018. máj. 30. 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:
20%

Mi kölcsönösen rotyogtatunk is mellé cigaretta helyett szívjuk amúgy ezt a kéj szelet. Amelyikőnknek elbb kel nyilvám az kapja.

De nincs illemszabály általában én nyalom először a barátnőmet mert ha ő kezdi nekem addigra már nem áll mire szexre jutnánk. Meg sajna amúgy se nagyon áll

20 F

2018. máj. 30. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy köcsög leszek, de sosem értettem, hogy aki ennyire gyerek, az miért akar szexelni.
2018. jún. 4. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!