Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiként sajna fiatalabb nők jönnek be! Létezhet baratság extrákkal? Lányoktól kérdezem ti eltudnátok képzelni?
Szia.
24 éves lány vagyok,és nagyon kevés esélyt adnek egy ennyi idősnek kb 10 százalékot.
Én a korombeli fiúkat szeretem mert nincs apa kompleszusom ,nagyon nagyon ritka ,hogy egy harminc pluszos még ritkább hogy egy negyven pluszos férfi bejöjön ,volt rá már amugy példa ,hogy megteszet egy negyvenes ,de az nagyon ritka és igazi nőcsábász kategoria volt a férfi,szóval tényleg nagyon ott volt.
50+ még sose jött be az nagyon sok else tudnám kébzelni egy ötven pluszosal az életem.
Ha össze is jönnek egy 40 év körüli férfival (aminek nagyon kicsi az esélye) akkor aból nem lenne hosszú távon semmi,mert tul nagy a korkülömbség.
Amugy is egy negyvenes férfinak már gyereknek kellene lenni meg feleségnek ,így nem is értem a kérdést.
Vagy már el is váltál,hány éves gyereked van?
Ha jó pasi vagy akkor bármit:)
20 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!