Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a pasim nem élvez el, attól, hogy szopom?
Figyelt kérdés
Eddig senki nem panaszkodott rám, sőt kifejezetten "profinak" tituláltak, de a mostani pasimnak hiába csinálom semmi élvezetet nem veszek rajta észre, még soha nem ment el így. Ez engem azért eléggé zavar. Mi lehet ennek az oka?2018. máj. 27. 00:24
11/12 anonim válasza:
Nekem is kell kb 1óra hossza pedig végig élvezem de eltudom húzni is nagyon sokáig nem volt nő még akivel le teszteljem hogy meddig de szerintem egy fél napig simán bírnám pedig nagyon élvezem.Egyszer egy fizetős csajjal voltam ő 10perc után feladta és vissza adta a pénzem felét és azt mondta hogy a férfiak még 5percnél tovább nem bírták tovább vele.Én mondtam hogy élvezem de még nem fog menni.26f
12/12 anonim válasza:
Az a lány, aki arra görcsolve teszi, hogy mikor élvez már el végre, nekem nem kéne.
Játszon vele, élvezkedjen akár a maga örömére is, és majd attól lesz jó nekem is.
Utálom az elmentem 1x, ő is mejnen el 1x, osztjóóóóvannn :-) hozzáállást. Van hogy én is 1 óráig csak nyalok egy lányt, mert élvezetből teszem, játszom vele, élvezkedek kedvemre. Hogy ő hányszor élvez el, hát ahányszor akarom :-), mert van mögötte némi érzelem is, imádok élményt adniadniadni és úgyis addig kényeztetem, így-úgy a magam stílusa szerint, hogy levakarja a tapétát :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!