Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarom hogy az exem erényövbe zárjon! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Jóötlet , ti benne lennétek ?2018. máj. 25. 13:24
1/7 anonim válasza:
én nem akarnék semmit az exemtől
még én se zárnám erényövbe :D
talán a barátnőmet, ha ilyen vágyam lenne
2/7 anonim válasza:
Sose vennéd le, ha én lennék az exed! Garantálom.
3/7 anonim válasza:
Miert vagy ekkora szerencsetlen? Miert kell itt farasztani mindig az embereket az erenyoveddel? Vedd fel, dobd el a kulcsot es nyugodj le bekeben!
4/7 anonim válasza:
ha én az exed lennék, miért is csinálnék bármit veled?
6/7 anonim válasza:
Lehet máshova kellene bezárni...
7/7 anonim válasza:
hát ez erősen függ attól h milyen viszonyban váltatok el.
van olyan ex-csajom akire szívesen zárnék erényövet és nagyon élvezném, nemcsak gonoszságból hanem izgatna is.
van olyan akire rálakatolnám aztán kidobnám a kulcsot a francba, hadd szenvedjen.
és van olyan akihez nem is akarnám semmilyen közöm legyen.
fordítva, van olyan excsajom, aki kellően perverz, és egész biztos örülne, ha hagynám h erényövbe zárjon.
szóval nem tudhatjuk, milyen viszonyt ápolsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!