Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 éves lányként ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lányként ez normális?

Figyelt kérdés
Nem szeretem ha orálisan kell kényeztetnem a pasit. Szerintem nagyon béna vagyok benne ezért sokszor nem is teszem meg inkabb. Egy ideje emiatt nem is ismerkedek és nem is akarok párkapcsolatot es nem is akarok szexelni mert tudok hogy ezt szeretik a pasik de tőlem nem biztos hogy jó élményt kapnak.
2018. máj. 24. 14:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
#10-es vagyok..... annyit még hozzá tennék, hogyha nem akarod csinálni, nem is fogod igazán jól, ha viszont tényleg szeretnéd és szívvel-lélekkel teszed, élvezed te magad is, akkor ott már nem tudod elrontani :)
2018. máj. 24. 17:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem normális, hogy ilyen alacsony az önértékelésed. Egyáltalán nem zavarna, hogy nincs orális szex, csak a személyisége ne legyen valakinek ilyen, hogy minden jót önként eldob magától egy apróság miatt.

24/F

2018. máj. 24. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy valaki nem szereti vagy csak azért nem akarja mert úgy gondolja, hogy nem jó benne. Előbbin nem igazán lehet segíteni, utóbbinál segíthet a gyakorlás csak kell hozzá egy olyan partner aki segít, ad visszajelzést, türelmes, stb.. Mint például én :D

Szerintem emiatt ne parázz, senki sem úgy születik hogy zsigerből tudja. Amúgy meg ha csak szexelni akarsz, akkor az szopás nélkül is tud jó lenni. Hosszabb távú kapcsolatnál viszont már érdemes valamit kitalálni.

2018. máj. 24. 18:12
 14/20 anonim ***** válasza:

A reakciód normálisnak mondható, mert rástresszelsz, hogy nem lesz jó, de erre találták fel a két fél közötti kommunikációt! :) Ezeket le kell beszélni, én sem voltam day1 jó nunuskényeztető, gyakorolni és kommunikálni, ez a titok nyitja! :)

Amúgy én meg olyan vagyok, hogy én viszont nem szeretem ha nekem csinálják, mert még 39 évesen sem tudtam levetkőzni azt és igazából 100%-ig elfogadni a tényt, hogy nem eresztett el a sors olyan mérettel amit igazából szerettem volna. Látod ez is nettó butaság és tudom, de sajnos a szégyenlősség/gátlásosságom java része innen ered ilyen irányban. (Nagyot szoktam magamban "küzdeni" emiatt) :)

De én viszont imádok adni visszafele ^.^

6: Hát nagyon sajnálom, hogy ezért eldobod magadtól a párkapcsolat és/vagy szex lehetőségét. :((((

2018. máj. 24. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Így nem is lesz tapasztalatod...

Normális, megértő partnerrel viszont szerezhetsz.

2018. máj. 24. 19:51
 16/20 18/F 17cm válasza:
én nem szeretem mégis aktiv szexuális életet élek fiú ként
2018. máj. 24. 20:30
 17/20 18/F 17cm válasza:
mármint nem nagyon birom ha leszop a csaj
2018. máj. 24. 20:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem mondanám hogy normális, azt sem, hogy nem. Nézd, nekem volt egy hét éves kapcsolatom ott a lány sosem elégített ki orálisan mégsem ez lett ami miatt véget ért a kapcsolat. Igen jó érzés de nem szabad egy pasinak sem rágörcsölni, sőt elmondom hogy volt olyan csajjal dolgom aki minden áron orálisan akart kielégíteni de nagyon rosszul csinálta és ő sértődött meg hogy nem hagytam. Amúgy itt is sok dolog a részleteken múlik, mert gumiban történik vagy a nélkül, a végén hova megy el a pasi de szerintem minden megbeszélhető. Én ezért nem dobnék egyetlen lányt sem akár komoly akár laza kapcsolatról lenne szó...
2018. máj. 24. 20:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Először el kell döntened, hogy tényleg nem szereted és nem is akarod csinálni. Vagy alapjáraton tetszene ha jól menne, de mivel bénának érzed magad, ezért inkább kikiáltod hogy te nem szereted ezt. Ha utóbbi, akkor gyakorlással ez megoldható.
2018. máj. 24. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Én ki akadok az ilyen lányokon.Járni sem tudtál mégis megtanultál.Laura Angel vs Michelle Wild tanulj profiktól.Ilyen fiatalon ilyet írni.Borzasztó:( 26f
2018. máj. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!