Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lányként ez normális?
Nem normális, hogy ilyen alacsony az önértékelésed. Egyáltalán nem zavarna, hogy nincs orális szex, csak a személyisége ne legyen valakinek ilyen, hogy minden jót önként eldob magától egy apróság miatt.
24/F
Nem mindegy, hogy valaki nem szereti vagy csak azért nem akarja mert úgy gondolja, hogy nem jó benne. Előbbin nem igazán lehet segíteni, utóbbinál segíthet a gyakorlás csak kell hozzá egy olyan partner aki segít, ad visszajelzést, türelmes, stb.. Mint például én :D
Szerintem emiatt ne parázz, senki sem úgy születik hogy zsigerből tudja. Amúgy meg ha csak szexelni akarsz, akkor az szopás nélkül is tud jó lenni. Hosszabb távú kapcsolatnál viszont már érdemes valamit kitalálni.
A reakciód normálisnak mondható, mert rástresszelsz, hogy nem lesz jó, de erre találták fel a két fél közötti kommunikációt! :) Ezeket le kell beszélni, én sem voltam day1 jó nunuskényeztető, gyakorolni és kommunikálni, ez a titok nyitja! :)
Amúgy én meg olyan vagyok, hogy én viszont nem szeretem ha nekem csinálják, mert még 39 évesen sem tudtam levetkőzni azt és igazából 100%-ig elfogadni a tényt, hogy nem eresztett el a sors olyan mérettel amit igazából szerettem volna. Látod ez is nettó butaság és tudom, de sajnos a szégyenlősség/gátlásosságom java része innen ered ilyen irányban. (Nagyot szoktam magamban "küzdeni" emiatt) :)
De én viszont imádok adni visszafele ^.^
6: Hát nagyon sajnálom, hogy ezért eldobod magadtól a párkapcsolat és/vagy szex lehetőségét. :((((
Így nem is lesz tapasztalatod...
Normális, megértő partnerrel viszont szerezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!