Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik combzokni fétis?
Létezik olyan szerintetek, hogy valaki egy combzoknis láb látványától gerjed be és az a legszexibb látvány a számára? Mikortól fétis ez szerintetek?
Tegnap mondta el a barátom, hogy ő teljesen felizgul, ha meglát egy lányt combzokniban, számára az a legszexibb ruhadarab. Rajtam eddig sose volt amúgy még combzokni...
Igen, létezik. Nagyon szexi tud lennyi egy combzoknis női láb!!! :)
F/28
Köszönöm a válaszokat!
3-as: pont ez tűnt fel nekem is, hogy nagyon megbámult egy lányt az utcán, akin egy miniszoknya és fekete combzokni volt. Amikor rákérdeztem, mondta el este, hogy neki ez a gyengéje, ez izgatja fel a legjobban.
Én eddig egyáltalán nem hordtam combzoknit, szerintetek kezdjek el én is? Vagy inkább direkt ne? Emiatt szakítani nem akarok...
Köszi szépen a válaszokat! Miért ilyen szexi viselet egy combzokni a férfiaknak? Ezek szerint sok férfinak izgató?
6-os: igen, a combzokni egy hosszú, egészen a combig felhúzott zokni, valami ilyesmi: [link]
7-es: a te barátod is odavan a combzoknikért, csak még nem merted felvenni neki?
Nekem is bejön ez a kombináció, nagyon szexi! Kedves kérdező, ha jól áll neked, akkor a barátod kedvéért beszerezheted.
Tuti be fog indulni tőle(d).
Köszi szépen!
Utcára lehet a combzoknit szerintetek stílusosan hordani? Tudom, hogy feltűnő, de akkor jó lenne már úgy hordani, hogy jól is nézzen ki. Tudnátok mutatni olyan outfiteket, amiben jól néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!