Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum12345 kérdése:
Apucis allakú pasikat szeretik a lányok vagy csak kocka has a jó?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 20:54
11/16 anonim válasza:
Számomra az apucis test azt dagadtat jelent, ezért nem jön be.
12/16 anonim válasza:
Miért kérdező neked mi jön be: az izmos popsijú, csinos testű cicababa; vagy az úszógumis tehén?
Azt hiszem akkor fordítva is tudod a választ.
13/16 anonim válasza:
Hát, nekem ilyen alkatom van. Ért már kellemes meglepetés, hogy milyen lánynak tetszettem így is, de nem ez az általános.
14/16 anonim válasza:
Az se igaz hogy a cicababák nagyon bejönnek.
Csak hát a reklám és a média az ami beleerőltetiazt az emberekbe.
A feltöltött száj , mű cicik nagyon nem szép, agyon szolizott bőr inkább feltűnő , de nem szép.
A kockahasú páva gyerek se menő.
15/16 A kérdező kommentje:
Én olyan lányokat szeretem akin van mit fogni cici popó.
2018. jún. 1. 19:03
16/16 anonim válasza:
Nem bántásból írom, viszont nyilván teljesen egyértelmű, hogy minnél esztétikusabb megjelenése van valakinek, (arc, test 50-50 % - ban számít), annál vonzóbbá válik a másik nem szemében!!!
Tehát minél jobb, annál jobb!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!