Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kielégíteni a barátnőmet?
Bárhogy próbálkozom nem sikerül! Se nyalás, se ujjazás, se dugás, se simi, se játékszerek által nem tudom őt kielégíteni! Én igyekszem, de egyszerűen bármit és bárhogy teszem, az nem elég...
Mondta, hogy az előző kapcsolataiban is csak nyalás által tudott elmenni de valószínűleg én csinálom rosszul mert nem tud elmenni...Milyen technikát tudnátok ajánlani?
fontos a technika, ez tény, de a hangulat és az előtte lévő dolgok fontosabbak.
A legtöbb lány nagyon intuitív, ha izgulsz, akkor ők is izgulnak, ha kapkodsz, ő is kapkod, ha ideges vagy, ő is ideges. Ha qrva jó kedved van, neki is az lesz!
Másik, hogy a lányoknál nagyon fontos, hogy ne csak már az ágyban húzd fel őket, hanem már előtte! Előtte érezze, hogy kívánod, hogy megőrülsz érte. Már akkor el kell kezdeni a húzást, ami nehéz elsőre, de ha hamar belejössz, ha megismered a másikat. Akkor vagy befutó, ha a csaj még nem vetkőzött le, de már úgy liheg mintha az orgazmus már közel lenne.
Úgy néz ki, hogy szexuàlisan nem illetek össze. Velem is többször volt ilyen. Nőként kizàrólag a férjemmel élek àt orgazmust , anno, màr a kapcsolatunk 3. hetétől kezdve így van. Szóval szinte azonnal egymàsra hangolódtunk. Szép sorban jött minden: előbb kézi izgatàsra, aztàn oràlis hatàsàra is, majd végül màr szeretkezés közben is. Koràbban soha senkivel nem volt semmilyen orgazmusom, pedig 6 pasi volt előtte akikkel lefeküdtem, volt majd 1 éves kapcsolatom is, voltam szexben tapasztaltabb pasikkal is, és mégsem... Megesik az ilyesmi. Nàlatok pont veled nem passzol össze. Ennyi.
Persze ettől még próbàlkozhatsz, de felesleges erőltetni.
Semmi köze a pénisz méretedhez. Az igazi szeretőnél már a csaj a harmadik orgazmusán van túl, pedig a pasi még le sem vetkőzött.
Csak azok szeretik a péniszüket hibáztatni a kudarcaikért, akik bűnbakot keresnek a saját tutyimutyiságuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!