Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 centi hosszú és 14,5 centi körbe a farkam az kicsi vagy nagy? :D
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 15:33
1/12 anonim 

válasza:

Átlagos, de nekem tökéletes lenne.
4/12 anonim 

válasza:

Ha s..r vagy az ágyban, amit nem a méreted határoz meg, akkor tök mindegy, elhiheted, hogy ez kicsi vagy nagy, vagy közepes, semmire nem mész vele.
Amúgy a nők számtalan fajták, van, akinek tökéletes, valakinek túl nagy, valakinek meg még ez is kicsi.
Személy szerint nekem ezzel semmi bajom, de van jó néhány év tapasztalat a hátam mögött, úgyhogy tudom, hogy a méret önmagában édes kevés. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Ez így van utolsó! :D
2018. máj. 21. 16:31
7/12 anonim 

válasza:

Szerencsés vagy, hosszra és vastagságra is. Azt meg egy se mesélje be, hogy nem számít a méret mert számít, és ezt az összes nyomorék kisfarkú is meg fogja tanulni. ÉN már megtanultam, hogy 12/3,5cm-es mikropénisszel csak ex leszel náluk, vagy agyoncsalnak majd egy átlag mérettel rendelkezővel
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az is számít hogy ki van e töltve a csaj puncia vagy sem .
2018. máj. 21. 23:26
9/12 A kérdező kommentje:
Szerencsés szerencsés annyira azért mégsem hisz nem akar bele ülni senki jelenleg xD
2018. máj. 23. 21:25
10/12 anonim 

válasza:

Magyarországon 14,99 cm hossz az átlag, ez Európában azt jelenti, hogy nekünk van a legnagyobb. A te hosszúságod átlag feletti. Ezzel a mérettel Afrikában közel átlagos vagy, a többi helyen nagy a méreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!