Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami baj van velem, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem, ha felizgat a nyílt szexuális utalás?

Figyelt kérdés

Munkatársaim előtt szokott egy férfi beszólogatni, hogy így elvinne, úgy elvinne, összegyűrhetnénk a lepedőt, stb.

Eleve ez irtó prolin hangzik, de ő alapjáraton ilyen, és mindig baromi nagy egója volt tenyérbemászó vigyorral.

Jóval idősebb tőlem, nem néz ki rosszul, de annyira jól sem, csak az egó dob rajta valamennyit.

Betegnek mondható, ha amúgy élvezem a beszólásait titkon, és fantáziáltam is róla? 25N

2018. máj. 21. 13:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, de úgy megtunkolnám a lucskos pinádat, hogy 3 napig nem állnál lábra. 😊
2018. máj. 21. 14:02
 2/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Őö nem tudom, és azt sem hogy beteg dolog-e, de ezzel én is nagyon így vagyok 😃 21L
2018. máj. 21. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És akkor most képzeld el ahogy beléd mártja az ordas farkas lompos farkát
2018. máj. 21. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gáz nincs ezzel. Azt sajnálom hogy most az én "utamba" nem kerül ilyen belevaló csaj...
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem csak bejön a csávó, ha nem is a külseje, hanem a kisugárzása, és ezért tetszik, amiket mond :D

Ha olyan mondaná, aki egyáltalán nem tetszik, hidd el, nem élveznéd.

6/11 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy megdöngetnélek, hogy felakadna a szemed! f.
2018. máj. 21. 14:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Önbizalomhiányom lenne, hogy ennyire belekapaszkodok még a proli megjegyzéseibe is?
2018. máj. 21. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem tutira látja rajtad, hogy bejön neked. Kizárt, hogy jól tudod leplezni, és ennek is köszönhető hogy ennyire bátor és rámenős (amúgy lehet nem is lenne ennyire proli). Ha nem egy savanyú képpel húzódsz tőle, hanem kéreted magad, akkor meg is értem, hogy lukra akar futni. Ezek alapján csak idő kérdése :D
2018. máj. 21. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem miért lenne önbizalomhiány? Szerintem természetes hogy a pasiknak a nőies nők jönnek be általában és fordítva is igaz. Ettől még nem kell bunkónak lenni de Én is volt már hogy egy beszólogatós csajt először nem találtam poénosnak aztán kezdett izgatóvá válni a dolog és a végén egy jó kaland lett belőle.
2018. máj. 21. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Semmi probléma nincs veled. Sok nő szereti és igényli, hogy úgy beszéljenek vele mint egy k.rvával szeretkezés közben is. Én ugyan nem vagyok nő, de én is szeretem, ha a partnerem beszél egész végig, beleértve azt is amikor még el sem kezdtük.

Ez egy jellemvonásod, az egyik erogén zónád az agyadban van és az ilyenek indítanak be. Tök véletlen, hogy a kolléga az aki ezt a részt piszkálja. Egy megfelelő tökös partnerrel - ha bevallod neki, hogy erre izgulsz - ugyanúgy jókat tudtok játszani. Amikor már az utcán elkezdetek egymás fülébe sugdolózni és a lakásban már kezdődik is a ruhatépés amint beléptetek.

Akkor sem tartani, ha ezek a szavak kifejezetten vulgárisak vagy közönségesek. Lényegtelen. Te erre izgulsz.

Amúgy is a legtöbb nő fő erogén zónája az agya, csak erre sok pasi egy élet alatt nem jön rá.

2018. máj. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!