Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem, ha felizgat a nyílt szexuális utalás?
Munkatársaim előtt szokott egy férfi beszólogatni, hogy így elvinne, úgy elvinne, összegyűrhetnénk a lepedőt, stb.
Eleve ez irtó prolin hangzik, de ő alapjáraton ilyen, és mindig baromi nagy egója volt tenyérbemászó vigyorral.
Jóval idősebb tőlem, nem néz ki rosszul, de annyira jól sem, csak az egó dob rajta valamennyit.
Betegnek mondható, ha amúgy élvezem a beszólásait titkon, és fantáziáltam is róla? 25N
Szerintem csak bejön a csávó, ha nem is a külseje, hanem a kisugárzása, és ezért tetszik, amiket mond :D
Ha olyan mondaná, aki egyáltalán nem tetszik, hidd el, nem élveznéd.
Semmi probléma nincs veled. Sok nő szereti és igényli, hogy úgy beszéljenek vele mint egy k.rvával szeretkezés közben is. Én ugyan nem vagyok nő, de én is szeretem, ha a partnerem beszél egész végig, beleértve azt is amikor még el sem kezdtük.
Ez egy jellemvonásod, az egyik erogén zónád az agyadban van és az ilyenek indítanak be. Tök véletlen, hogy a kolléga az aki ezt a részt piszkálja. Egy megfelelő tökös partnerrel - ha bevallod neki, hogy erre izgulsz - ugyanúgy jókat tudtok játszani. Amikor már az utcán elkezdetek egymás fülébe sugdolózni és a lakásban már kezdődik is a ruhatépés amint beléptetek.
Akkor sem tartani, ha ezek a szavak kifejezetten vulgárisak vagy közönségesek. Lényegtelen. Te erre izgulsz.
Amúgy is a legtöbb nő fő erogén zónája az agya, csak erre sok pasi egy élet alatt nem jön rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!