Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamyadik randin érdemes a szex hogy ne nezzen könnyű vérűnek a srác?
Amint úgy érzed... ha már most is úgy érzed akkor most :)
Esetleg győződj meg róla, mennyire gondolja komolyan a kapcsoatotok és ha jól vizsgázik, akkor utána.
Szerintem aki kíván téged és te is őt, az nem fog könnyűvérűnek tartani ha az első randin beteszi neked! ;)
Én legalábbis csak még jobban kívánnám, de eszembe nem jutna ilyesmi!
Akinek ilyesmi megfordul a fejében, az meg valami szentfazék és úgyis eszébe fog jutni ha száz évig váratod is...
ha nem akarod hogy könnyűvérűnek tűnj, akkor először járjatok, utána pedig lehet bármi. ha randin csinálod akkor bocsi, de én pasiként mindig is könnyűvérű lánykának foglak tartani, sőt ajánlani is foglak más hozzám hasonló vadásznak, mert ha pár ital árából megvan amit szeretnénk, az csak jó
legyen önbecsülésed mert ahogy olvasom sajnos nincs :(
Egy értelmes férfi nem fog könnyűvérűnek hinni. Aki meg annak tart az egy marha és apáca való neki!
De mi lenne ha ezt a kérdést neki tennéd fel? Mi történhetne ha megkérdezed?
Kérdezd meg tőle a dolgot! Nekem tetszene ha egy csaj tőlem kérdezné meg a kettőnk dolgát és nem a neten másoktól.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!