Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexet kedvelő hölgy társaimtól kérdeznék. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Akik kedvelik az análszexet,azt szeretném kérdezni,hogy nálatok hogy szokott ez lenni. Van,hogy csak popsiba van és punciba nem? Vagy nálatok van valami"sorrend"?
Szokott a párom játszani közben a puncimmal is,de maga a behatolástól néha olyan hianyérzetem van. Pedig nagyon élvezem popóba is. Sőt talán könnyebben el is megyek így.
Köszönöm a választ,28/N
2018. máj. 19. 07:41
1/7 anonim válasza:
Nalunk elobb mindig punciba van .
Forditva sose .
De olyan sem volt sose hogy csak popsiba lett volna .
2/7 anonim válasza:
Nálunk egy alkalommal szokott mind2 lenni. Álltában elmegy a pasim először, majd ha újra harcra kész jön a következő menet, már popaiba.
3/7 anonim válasza:
Hiányérzeted van, de közben könnyen elélvezel? Mi lenne ha el se tudnál?
5/7 anonim válasza:
általában először punci, utána popsi, de 2-3 hetente van olyan h csak popsi (nem csak a prios betűs napokon)
6/7 anonim válasza:
Volt olyan is, hogy csak popóba, de azért a nyalásnál bele-bele is nyalt a puncimba. Jó volt, csak hát már vége lett.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Fantázia az van,arra voltam kiváncsi,hogy másnál,hogy van. És nekem van-e hiányérzetem amikor csak a popó kap.
Mindenkinek köszönöm az érdemleges választ
2018. máj. 20. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!