Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hányszor mentek el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hányszor mentek el egy szex alatt?

Figyelt kérdés
csak mert én legalább 6-szor és eddig azt hittem ez a normális, de barátnőim mind mondták hogy ők maximum ha nagyon-nagyon jó a szex akkor 2-szer és kíváncsi lettem hogy van-e még olyan lány aki többször.

2018. máj. 17. 09:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egyszer
2018. máj. 17. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak úgy van orgazmusom,ha rásegítek a csiklómra,általában egyszer,de volt már olyan is, hogy még egyszer sikerült.
2018. máj. 17. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:
1. (F)
2018. máj. 17. 09:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Többnyire egyszer sem, néha van, hogy egy mégis sikerül.
2018. máj. 17. 09:57
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Én csak egyszer. Egyetlen egyszer volt egész életem során kétszer egymás után, és akkor se tudtam hogy mégis hogy a fészkes fenébe jött össze. Eleve nekem csak csiklóorgazmusom van, azt pedig (tudtommal) nem lehet csak úgy duplázni.

De nekem ez is kielégítő, általában este szexelünk és utána mindig tök jót alszok, és másnap sokkal jobb ébredni.

2018. máj. 17. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Én fiúként egyszer tudok. Volt barátnőm, aki egyszer tudott, násnak összejött -igaz kis pihenőkkel- a 2,3. A feleségemnek volt régen egymás után huszonpár is.(kisebb nagyobb spriccelések, testmozgások , és saját elmondása alapján biztos vagyok benne, hogy valós szám😁)
2018. máj. 17. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha legalább 6x el tudsz menni akkor több okból is szerncsés vagy.

1. Bírja a puncid és nem kell orgazmus után megállni így lehet folytatni ami ezt elősegíti.

2. Ügyes a párod. :)

3. Te is ügyes vagy. Azért a szexet meg kell tanulni élvezni, nem csak annyi a dolog, hogy egy ponton izgatjuk magunkat és majd jó lesz.

Az átlag jó ha 1-2x elmegy szex közben. Ha te efölött vagy örülj, és élvezd.

2018. máj. 17. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Általában 4-5x, de ha magamat kényeztetem, sokkal többször.
2018. máj. 17. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Régebben mindig csak egyszer, aztán úgy 45 éves korom óta 2-3-szor is sikerül. És kevesebb idő kell hozzá.
2018. máj. 17. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak egyszer sajnos /L
2018. máj. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!