Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akiket zavar, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiket zavar, ha egy lány magán szereti hagyni a zokniját! Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Én lennék ez a típusú lány, ennek oka egyrészt, hogy mindig hideg meg fázik a lábam, másrészt hogy az egyiken van egy bőrkeményedés, amit utálok, mert csúnya, de sajnos újra és újra kijön amint felveszek egy magassarkút vagy bármi szűkebb cipőt. Szóval nincs mit tenni. És zavar, mert nem valami szép látvány.

23/L

2018. máj. 16. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nem vagy egyedül, sok nő takargatja a lábát.

Volt olyan barátnőm, akinek le volt esve a köröm, mert ráejtett valamit.

Ő is eléggé oda volt miatta, jó nem szép, de most ez bárkivel előfordul.

Szerintem nem vészes, bár ez azért függ a mértéktől is.

2018. máj. 16. 21:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, megértem a volt barátnődet is... :/ ez a bőrkeményedés nem olyan vészes, biztos lenne, akit nem zavarna. De én sajnos szörnyen kritikus vagyok magammal szemben, és minden hibám megnő a szememben. De pl egy fiú lábán ez nem zavarna engem, ami nekem van.
2018. máj. 16. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát egy lábfétisesnél nem lenne nyerő...
2018. máj. 16. 21:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát az biztos :D
2018. máj. 16. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Hát én megértelek. Bár én leveszem mindi a zoknit a sexkor, de csakis funkcionalitás miatt. Mert ha leteszem a foldre, a zokni csuszik, mig ha mezitláb vagyok, akkor jobban tudok támasztani rajta. De amugy én teljesen megértem hogy fázol nélkule. Szerintem nincs ebben semmi kivetni valo. Ugyan olyan jo no vagy még attol. Szerintem ez semmi.

27F

2018. máj. 16. 21:58
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató kommentet.:) Nagyon kedves vagy.
2018. máj. 16. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.. vagy inkább zavar, csak annyira nem érdekel, hogy foglalkozzak vele. Ott vagyunk meztelenül, szóval számomra az összképet elrontja egy zokni.. érted végignézem a lábát, aztán csatt a szemembe megy egy zokni.. de mondom igazából nem foglalkoztat különösképpen, de nélküle jobb. :D
2018. máj. 16. 22:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha lenne kivel csinálni ;)
2018. máj. 17. 14:47
 19/20 anonim ***** válasza:

"Hát, egy lábfétisesnél nem lenne nyerő"... Az a baj, h általánosítotok... A lábfétisen belül is millió féle változat van. Nem részletezem, mert tudom, h sokakat irritál a téma. Persze, nyilván van olyan is, aki a tökéletes lábakért van oda, de olyan is van aki pont az ilyen egyedi dolgokat szereti. Vagy azt IS. Nekem pl bejönne a dolog. Szeretem a kettősséget, a kontrasztos dolgokat ez esetben, h egy kecses női lábat, hogy kikezdett egy csini kis cipő. Nekem pl az is bejön, ha le van ragasztva sebtapasszal a csajszi sarka. Jó, tudom, ez neki nagyon kellemetlen, de szerintem olyan kis aranyos. Meg aztán lehet egy picit gondoskodni is róla, bekenni pl bepanthennel, h gyorsabban gyógyuljon, ragtapaszt cserélni rajta ilyesmi. A bőrkeményedéssel is lehet mit kezdeni, én pl közös fürdés során miután jól kiázott, egy kis lábkényeztetés keretén belül fognék egy habkövet, és elkezdeném ledörzsölgetni a keményedést. Persze, ha a párom partner lenne ebben, de előbb-utóbb úgyis az lenne, tapasztalat. Eleinte a legtöbben idegenkednek attól, h több figyelmet kap a lábuk a szokásosnál, de idővel rájönnek, h nem is olyan rossz dolog az, és elkezdik élvezni a dolgot. Ha másért nem is, akkor csak azért, mert látják, h ez hogy beindít engem....

Na, de h a kérdésre is válaszoljak: engem nem zavarna, ha a zokni marad, de ez tök mindegy. Ahogyan az is, h ki mit ír ide. A lényeg az, h akivel együtt vagy, őt zavarja e?! Mert ha pl itt mindenki azt írja, h nem zavarja, viszont a konkrét srácot meg igen, akkor az elég kellemetlen. Ugyanez fordítva is: ha itt mindenki azt írja, h zavarja, viszont a választottadat nem, akkor jól jártál. Szóval nem túl releváns, h mi mit írunk ide.

Egyébként, zokni helyett egy fekete combfix nem lenne jobb? Az is takar, viszont jóval szexibb viselet egy zokninál, és kb mindenkinek bejön. Vagy legalábbis nem hinném, h bárkit is zavarna egy szexis combfix, ellentétben a zoknival ami azért lényegesen több mindekit zavarhat. Még a lányokat is szokta zavarni, ha a pasi nem veszi le a zokniját. Legalábbis sok ilyet hallottam már. Na de mindegy is, mondom, úgyis csak az számít, h a konkrét srác, akivel lefekszel, mit gondol erről...

2018. máj. 20. 03:44
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Köszönöm az utolsó kommentelőnek is, hogy így kifejtetted. a combfix nem rossz ötlet, de inkább csak ritkább alkalmakkor, ha az lenne mindig rajtam, úgy érzem, elrontaná a dolog varázsát...De amúgy szuper ötlet, köszönöm! :) abban pedig igazad van, hogy végeredményben annak a fiúnak a véleménye fog számítani, akivel odáig jutok... De azért kíváncsi voltam, itt 1-2 ember mit mond :)

2018. máj. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!