Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerintetek a saláta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek a saláta punci vonzó? 19/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy milyen egy igazi salàta punci, de szerintem az enyém olyan.

2018. máj. 16. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Abban is van több fajta.
2018. máj. 16. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon vonzó, persze.
2018. máj. 16. 16:35
 13/19 anonim ***** válasza:
En azt szeretem igazan!
2018. máj. 16. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha a személyisége olyan, akkor igazából lesz*rom, mert úgy is fogom kívánni ezerrel, úgy ahogy van. :-]

De jó lenne ha visszafelé is lenne ilyen hölgy aki az én nem éppen méretes izémet elfogadná és prioritásban hátrébb helyezné. :-)

2018. máj. 16. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Van egy érzésem, hogy szép a puncid! :)
2018. máj. 16. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem is olyanom van. Kisebbségi komplexusban szenvedtem miatta, utaltam ránézni. Nem mertem szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel, mert azt hittem ha valaki meglátja, menten szemberohog és elmenekül. Azonban lett egy barátom, akivel eljutottunk odáig hogy lefekudjunk. Nem mondom azt, eleinte folyton gatlasaim voltak, nem akartam hogy kinyaljon, nem akartam hogy lassa közelről, azonban o imádja :) ugyhogy ne félj, ez a “saláta punci undorító és csúnya” fel lett hájpolva és semmi valóságtartalma. Persze mi nőket lehet ócsárolni, miszerint csúnya a puncink, kicsi a mellunk, de fordított esetben ez nem működik :D

Kedves kérdező, kérlek ne foglalkozz ezzel, régen én is rengeteget agyaltam ezen, de mai napra már egészen megszerettem 😊 szerintem sokkal esztétikusabb mint egy babapunci. Úgy őszintén, abba mi izgató van?

2018. máj. 16. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Az exemé az volt, imádtam :P
2018. máj. 16. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

30F

2018. máj. 16. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Dobj egy képet és megmondom. Sokféle "salata" van..

22/f

2018. máj. 16. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!