Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogyan csinálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(:Puszedli :) kérdése:

Férfiak ti hogyan csinálnátok 3 csajjal? 20L

Figyelt kérdés

2018. máj. 16. 14:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül vagy? Ismerj meg engem és nem leszel egyedül. 9. voltam.
2018. máj. 16. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Még csak 2 csajjal voltam, ők is kikészítettek rendesen.
2018. máj. 16. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

1 lovagolna, 1 a számon ülne, egy et meg a kezemmel izgatnék.

Aztán csere. Pucsít mind és egyikből a másikba dugodosva dugnám mindet egyszerre, ami kb. senkinek nem okoz nagy örömet, de mókának poén lenne, és mérsékelten még izgató is.

De nyalnék is és kettőt izgatnék kézzel, olyan is lenne, de kapni is szívesen kapnék.... :)

Bár vannak még ötletek segédeszközökkel, stb. :)

2018. máj. 16. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát 3 tényleg sok. Kettővel könnyebb.

De mondjuk kettő egymással van, amit néz, miközben a harmadik szopja a pasit!

Vagy egyet nyalsz, egy szop, egyet ujjva van.

Vagy sorba szopnak.

Vagy sorba vannak dugva.

Vagy mindegyik kényezteti a pasi testét.. ilyesmik.

Nehéz ügy, mert egyel sok lyukat ne lehet betömni....

21l

2018. máj. 16. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Még kettő se volt egyszerre nem hogy három...!!
2018. máj. 19. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyik a farkam szopja, másik a golyóim szopogatja, harmadik a seggem nyalja. Ki van ez találva
2018. máj. 19. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Voltam 3 mal. Fárasztó de jó.
2018. máj. 19. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

Hmmm kezdeskent mindharommal smarolnek. Aztan levetkoztetem az egyiket a masik ketto meg addig egymast vetkoztesse. Mikor mindharman meztelenek jon a sz*pas. Szajjal leveszik a nadragom es a gatyamat es elkezdenek sz*pni sorban. Majd iranyitani kezdem oket. Megfogom kettonek a fejet es oldalrol kezdik el nyalni a farkamat egyvonalban. Makkomnal bonyelves csokot valtana a 2 csaj a harmadik meg a golyoimat nyalogatna.

Ezutan negykezlab kutyapoz.

Belenyalok a bal oldali finom punciba kozepsot ujjazom.

Aztan kozepsot nyalom es a 2 szelsot ujjazom. Majd a harmadikat nyalom es a kozepsot ujjazom ;)

Aztan a fejukhoz setalok es a kozepsot kezdem el sz*patni ha mar a nyalasnal/ujjazasnal o jart a legjobban.

Kokemenyen sz*patom egeszen elvezesig. De a finomfalatot nem csak o kapja hanem forro csok kisereteben a 2 tarsholgy szajaba is atcsurgatja.

Majd jon a kemenyen b*szos resz. Kozepsovel kezdek megint. Elkezden kemenyen dugni es a 2 szelso ujra az ujjaimat erzekeli belulrol.

Racsapok nehanyat az elottem pucsito kemeny popsikra es mikor mar erzem h megremeg az elottem levo holgy puncija kirantom.

Jon a szelso holgy. A kozepso marad a helyen es finom izgatast kap h maradjon meg a rezges a kozelgo orgazmus lehetosege. A balszelsot kezdem el dongetni a jobbszelso h ne unatkozzon a nyelvet odateszi a behatolasi ponthoz es nyalja a puncit es a farkamat.

Ot is szinte elvezesig b*szom de elvezes elott szinten kirantom. Belole.

Jon szegeny jobbszelso lanyka. O kerul most kozepre. Elkezdem teljesen izombol dongetni a lanykat a masik kettot pedig kemenyen ujjazom. Nem is kell sok es a 2 mar megdugott lany el is elvez. Utana mar csak a jobbszelso lanyra kell figyeljek.

Megmarkolom kemenyen a popsijat es vadul dongetem. Szerencses helyzetben van, lassan kezdene elelvezni. Lelassitok.

Beteszem tovig. Megtartom. Ki. Aztan ujra tovig. Megtartom. Bent van tovig es ezzel egyidoben a kozepso ujjam felcsusszan a popsiba is. Oriasi nyoges utan elkezdek mozogni mindket lyukban es hamar erzem is h kezd remegni a punci.

Tolok meg kokemenyen parat es mikoe veglegesen megremeg a punci en is rengeteg adag forro spermat pumpalok a szuk punciba.

A vegebol kinarado 2 lanyka kiszivja a finom feher nedut es megosztozva rajta elfogyasztjak

Vege

Remelem tetszett annak aki olvasta :D 22/F

2018. máj. 19. 15:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.(:
2018. máj. 19. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!