Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegy a lány hogyan tovább?
Az exem egy fura természet volt nekem, soha nem kívánta a szexet de nem is volt ellene nem tudott magatol elmenni es nehezen is volt kielegitheto.. szoval amikor egyutt voltunk es szerintem jol teljesitettem valoban ereztem hogy fuu most szerintem csucson van es nem
tunt egy megjatszott dolognak a kerdesem mivel neki soha nem hoztam fel a temat hogy ha egy lany ha komolyan a csucson van szex kozben akkor mi a teendo? Csinaljam neki tovabb? lassitsak? kis szunet vagy megis mi? Tudom ez a tema ezer kerdes hordoz meg de tenyleg ebben meg tapasztalatlan vagyok, lanyok ha aktus kozben csucson vagytok mit csinaljon a srac? 20fiu
A multiorgazmusos nő nem fog megállítani, de arra megkérheted, hogy mondja, mikor van a csúcson. Veszélyes mert én úgy jártam, hogy amikor meghallottam, hogy "most-most!", azonnal elélveztem... Végül megegyeztünk, hogy ne szóljon. :)
Mégis, volt már nem egyszer olyan, hogy annyira erős volt az orgazmusa, hogy lelökött, és pár percig csak levegő után kapkodva pihegett.
Én a csúcs közelében szeretem még folytatni.
Bár csak lovaglóban tudok elélvezni, úgyhogy onnan már nem a pasi dolga ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!