Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak/fiúk akiknek kevés a szexuális vágyuk?
Figyelt kérdés
Huszonéves fiúkra/férfiakra gondolok. Vannak ebben a korosztályban olyanok akik akkor is ha bármennyi szexet megkaphatnának beérik heti kettővel?2018. máj. 15. 19:38
2/6 anonim válasza:
Én erősen huszonéves vagyok, meg nem mondom mennyi, viszont még szűz. Egy ideje olyan alacsony ennek ellenére is a libidóm, hogy szerintem többet vágynék a meghitt szeretkezésekre szex nélkül, mint az aktív szexre. Meg merem kockáztatni, hogy ha lenne is valaki, akivel megtehetném, simán beérném heti egyel is. De akár havi egyel is. Sőt szerintem évi egytől is boldogan tudnék meghalni. Csak az a "szerelmeskedő" valami hiányzik iszonyatosan, aminek nem a szex a hangsúlya, viszont az érintések kapnak szintúgy komoly szerepet.
3/6 anonim válasza:
Én heti 3-4-gyel bôven elvagyok. 21f
6/6 anonim válasza:
2es azért gondolod így, mert még nem kóstoltál bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!