Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges normális szexpartnert találni az interneten?
Aki regisztrált már szex társkereső oldalon..
Mennyi sikerrel járt?
Mik a tapasztalatai?
És most nem a fizetős oldalakra gondolok, hanem amikor két ember tényleg a szex miatt találkozik..
Létezik ilyen?
Nemet és kort is írjatok.
chat.hu-n már volt, hogy szexért találkoztam valakivel, de 2-3 ilyenhez 10 évig próbálkozni nem éri meg.
Fizetős előbb megvan, s akkor legalább az tényleg megvan! S a pénzért azt kapok, amit kérek, nem csak azt, amit "mindketten szeretünk"
Ha nem fővárosi vagy, van egy 88%-os valószínűsége, hogy megfelelő távolságban nem találsz hajéandoságot. Igaz, pasast bárhol találsz erre, nőt közel lehetetlen.
Tibet
Tinder: állítólag szexpartner kereső.
Erre egy hallom csak zsigerből kiírja rá, hogy akik csak arra mennek, az húzza balra. De akkor minek is regisztráltak oda???
Létezik... nagyon-nagyon sok idő mire jót talál az ember... Pláne olyat ami nem kamu
És ha megvalósult a levelezés, és tényleg ő jött el, és még olyan is a valósgban mint a fotón....
Ennek ellenére szerintem megéri, mert néha összejön.
Kitartás kell hozzá. És sok próbálkozás.
30N
utolsó vagyok
pasiként ingyen szexpartnert találni, ahhoz valamiben jónak kell lenni:
-testépítőnek lenni
-extra jóképűnek lenni
-vagy valami extra szolgáltatást felkínálni (de ezek mellé is kell a fenti kettőből legalább egy kicsit az egyik)
vagy ezek valamilyen keveréke :)
Ezek nélkül szerintem esélytelen egy pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!