Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges normális szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges normális szexpartnert találni az interneten?

Figyelt kérdés

Aki regisztrált már szex társkereső oldalon..

Mennyi sikerrel járt?

Mik a tapasztalatai?

És most nem a fizetős oldalakra gondolok, hanem amikor két ember tényleg a szex miatt találkozik..

Létezik ilyen?

Nemet és kort is írjatok.

2018. máj. 15. 12:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lényegében, ha nő vagy és jól nézel ki, nagyon sokat kell válogatnod mert marha sok levelet fogsz kapni. Jótól rossztól, és véleményem szerint 90% lúzer. Gondolom azért ha sokat vagy fent egy idő után összejöhet. Ha csak szexpartnert keresel akkor meg ne kattanj rá az illetőre, csak "használd" és ennyi.
2018. máj. 20. 16:00
 22/26 anonim ***** válasza:

chat.hu-n már volt, hogy szexért találkoztam valakivel, de 2-3 ilyenhez 10 évig próbálkozni nem éri meg.

Fizetős előbb megvan, s akkor legalább az tényleg megvan! S a pénzért azt kapok, amit kérek, nem csak azt, amit "mindketten szeretünk"

2018. máj. 20. 20:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha nem fővárosi vagy, van egy 88%-os valószínűsége, hogy megfelelő távolságban nem találsz hajéandoságot. Igaz, pasast bárhol találsz erre, nőt közel lehetetlen.

Tibet

Tinder: állítólag szexpartner kereső.

Erre egy hallom csak zsigerből kiírja rá, hogy akik csak arra mennek, az húzza balra. De akkor minek is regisztráltak oda???

2018. máj. 20. 20:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Létezik... nagyon-nagyon sok idő mire jót talál az ember... Pláne olyat ami nem kamu

És ha megvalósult a levelezés, és tényleg ő jött el, és még olyan is a valósgban mint a fotón....

Ennek ellenére szerintem megéri, mert néha összejön.

Kitartás kell hozzá. És sok próbálkozás.

30N

2018. máj. 21. 04:47
 25/26 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

pasiként ingyen szexpartnert találni, ahhoz valamiben jónak kell lenni:

-testépítőnek lenni

-extra jóképűnek lenni

-vagy valami extra szolgáltatást felkínálni (de ezek mellé is kell a fenti kettőből legalább egy kicsit az egyik)

vagy ezek valamilyen keveréke :)

Ezek nélkül szerintem esélytelen egy pasinak.

2018. máj. 21. 04:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2018. máj. 21. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!