Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az első 2 szexnél nem nyalt ki az már nem is fog?
Eddig 2x szexeltem a sráccal, 2x nem nyalt ki én viszont mindkettő alkalommal lecumiztam, imádta. Szerintetek nem szereti csinálni és azért nem tette vagy csak vár vele? Az a baj, hogy nekem ez a kedvencem amúgy és kvázi az eggyetlen módja, hogy orgazmusom legyen... Nem igazán járunk, inkább csak szexelünk, bár mostanában nagyon érdeklődő stb lett, lehet kialakul valami.
24N
Ez nem egyetemes törvény, hogy nem fog kinyalni ha eddig nem tette.
3. alkalomnál mondd neki, hogy nyaljon ki.
Ne cumizd le legközelebb.
Ha rákérdez miért nem, hozakodj elő a dologgal.
En rákérdeznék a helyedben nyiltan, pláne ha már sexeltetek is hogy nem szereti vagy mi a problémája ezzel?? Nem feltétlenül jelenti azt hogy nem szereti, lehet éppen azt gondolja hogy te nem akarod ha nem mondod. Némelyik pasinak a szájába kell rágni a dolgokat hogy csináljon valamit.
Deha meg nem akarsz találgatni egyszerűen lenyomod a fejét a következő alkalomkor s meglátod mit csinál😃rögtön megtudod hogy szereti v nem szereti azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!