Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy hülye kèrdès de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy hülye kèrdès de hogyan tudom gyakorolni a szexet, nyalást, mert kicsit bèna vagyok?

Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Erre a célra célszerű keresni egy nőstényt embert
2018. máj. 12. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

nem feltétlenül kell nő legyen, én férfi vagyok és van egy szabad segglyukam, odaadom nyalásra ha kell.

77/f

2018. máj. 12. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

Kell hozzá folpack, lépcsős fúró, olajos hordó.

Just do it!

2018. máj. 12. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
miért szavaztatok le? a nyátok csáját!!
2018. máj. 12. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Talán mert a te 77éves segglyukad a homoszexuális kategóriába tartozik:)
2018. máj. 12. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
14%
miért, felőlem egy nő is kinyalhatja. szegény megboldogul erzsikém mióta megmurdelt nincs kivel nyalassam a seggem. egy ideig a kutyánk csinálta kentem oda egy kis szilvalekvárt szerette nagyon csak mindig fosott tőle mondom neki bodri én fel nem takarítom mert a hátam is fáj én meg nem hajolgatok hogy felszedjem a cuccot inkább átküldtem a szomszéd kertjébe ott végezze a dolgát volt hogy én is oda szartam amikor mentem haza a nyugdíjas bálból és éreztem nem bírnám ki hazáig persze az is közrejátszott hogy utálom a szomszédom mert neki hangfala és a gyerekei mindig rammsteint hallgatnak na midnegy én ráfogtam bodrira mondom neki ő szart oda de bodri mindig fosik a szilvalekvártól szóval szerintem a szomszéd levágta hogy azt a szart én szartam oda bár volt benne cukrospapír is lehet azt gondolta ilyet csak a kutya enne pedig én voltam még a bálban fogadásból lehet ezért csikart annyira a hasam hazafele vagy mert összeettem minden szart mert otthon csak farhátot eszek ott meg ingyen volt na mindegy szerintem a szomszéd tudja hogy én voltam főleg mert egy kicsit pia szaga lehetett a szaromnak mert a cimborám a bálon azt mondta a tatrateára hogy az egy lenyelhető köptető én meg részeg voltam mire rájöttem hogy ez alkohol de a lényeg hogy a bodri fosik a szilvalekvártól mást meg nem hajlandó nyalni a segglyukamról így nincs ki kinyalja a lukam bárki jó lenne rá de inkább egy nő, szóval kérdezlek téged, miért homoszexualitás kategória az amit írtam?
2018. máj. 12. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Videójátékozni nem lehet megtanulni videójáték nélkül és nyalni sem élő punci nélkül. De ha meg is tanulsz egy csaj segítségével még akkor sem fogsz tudni mindent mert másik csajnak lehetnek más ingeri elvárásai nyalás ügyében.

Viszont valahol olvastam hogy gyakorlatnak egy zsinegre lógatott narancsot kell nyelvvel fél órán keresztül taszigálni és az megedzi a nyelved a nyaláshoz. Sosem próbáltam még, hozzáteszem.

35F

2018. máj. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!