Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy csináljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakarot kérdése:

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Üdv! Előző párkapcsolatomban voltak eléggé jelentős problémáim, 1.5évig tartott a kapcsolat és ez idő alatt a páromat nem tudtam megfelelően kielégíteni, max 1x-2x, a szakítás óta megint eltelt 1-1.5év, eddig nem voltam senkivel, eljutottam oda h ideje lenne most már!!!! Lány már van, csak bátorság nincs a kudarcok emlékei miatt, és erős félsz is van bennem, nem akarom leégetni magam! Mit tanácsoltok hogy mit tegyek? Szedjek be valamit....?

Válaszokat előre is köszönöm!!!!!!!

2018. máj. 11. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mármint attól félsz, hogy nem fog felállni vagy mi?
2018. máj. 11. 00:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, ezzel nincs baj, azzal van gond h hamar elsül....
2018. máj. 11. 02:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Először a hölgyet elégítsd ki. Van kezed,szád. Ha neki jó volt, utána jöhetsz te vagy az aktus. Ha érzed,hogy mindjárt elmész,akkor lassíts le,gondolj valami kevésbé izgatóra(már ha tudsz).

És ha gyorsan elsülsz akkor is,kis pihi után másodszor már csak tovább fogod bírni. ;-)

2018. máj. 11. 02:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Huhh, bár csak ennyire egyszerű lenne a dolog, nagyon félek a csalódástól, rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban tényleg nagyon rosszak... de azért köszi a segítséget!
2018. máj. 11. 02:48
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Masfel ev alatt sem javult a korai magomles? Nekem volt anno egy baratnom, aldom amiert megerto volt, szerettuk egymast nagyon.. szoval ja nem dobott ki.. elso nom volt. Betettem neki, loktem kb. 2-t.. mar ereztem, hogy basszus elmegyek.. viszont amikor szopott, akkor nem.. pedig az talan meg intenzivebb volt. Rajottem, hogy rohadtul az agyam miatt van az egesz, mert ugye 17 eves fejjel minden egyes alkalomkor azt gondoltam, hogy uristen el sem hiszem, hogy punciban vagyok.. persze ezt tudat alatt. Megprobaltam kizarni ezt a gondolatot, eljatszottam, hogy magabiztos vagyok es most odateszem magam.. bevallt. Ha ugy erzed el akarsz menni, akkor lassits le, jatsz sokat mindig a csikloval, akkor foleg, amikor benne vagy. Az is mukodik, ha kozben olyan dolgokra gondolsz, aminek semmi koze az egeszhez.. erzed, hogy jon a dolog gondolj egy tusfurdore, vagy egy fazekra. En korbe szoktam nezni a helyen ahol vagyok es megszamolom a konyveket, kersem a hibakat a falon, kozben ha visszaveszel a tempobol szinte biztos, hogy nem mesz el. Ha lenyugodtal akkor nyomhatod neki megint. Viszont ne hagyd, hogy nagyon az elelvezes szelere kerulj, mert onnan mar nagyon nehrz folytatni.

Talalkozo elott mindenkepp verd ki egy ketszer. Ne stresszelj, hajra.

2018. máj. 11. 06:15
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Kozvetlenul az aktus elott menj ki pisilni vagy vmi, kend le a makkod vekonyan lidokainos kenoccsel. Utana huzd ra a gumit, 1-2 percre ra mar nyugodtan behatolhatsz. Garantalom, hogy 1-1.5oran keresztul fogod megallas nelkul dongetni a csajt. Csak ne alljatok meg pihenni, mert le fogsz konyulni.
2018. máj. 11. 06:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lidokainos kenőcs módszer talán működhet, de van egy hátránya: számodra elvész a szex örömszerző funkciója. Gyakorlatilag semmit sem érzel. Arról nem is beszélve, hogy az erekció fenntartása is rizikós.

Sokkal jobb megoldás, amit a #3 javasol! Megvan az a nagy előnye, hogy a tudatodban is rögzül, hogy ki tudod elégíteni a nőt, ettől nagyban csökken az a félelem, ami ördögi körként kapcsolódik a gyorstüzeléshez.

A lányok jól szokták fogadni ezt a megoldást, azonnal megértik a lényegét, és nem panaszkodnak miatta, sőt!

2018. máj. 11. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ajánlom elolvasásra Maurice Yaffé: A nemi öröm c. írását.

Talán az helyre tesz fejben és nem lesz gondod.

2018. máj. 11. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
"rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban tényleg nagyon rosszak" Szexszel kapcsolatban? Ajjaj!
2018. máj. 11. 11:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen sajnos a szexel kapcsolatban.... szóval akkor azt mondjátok h bátran vágjak bele, arra gondoljak h nem lesz semmi gond, sőt hitessem el magammal h ki tudom elégíteni a partneremet? Ennyi az egèsz? Fejben játszódik le?
2018. máj. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!