Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik a kis/lapos melleket (is) szeretik?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 13:42
21/26 anonim válasza:
A kis mellre a látens homo pasik buknak. Igazi ffi csöcsökre gerjed.
22/26 anonim válasza:
Vagyunk páran akiknek a nő egésze számít nem pedig csak egyes részek. Tehát ha összességében fel tudod kelteni az érdeklődésem akkor teljesen mindegy, hogy mekkora a melled. Bár többnyire a D vagy annál nagyobb méretű mell már taszít. De ez csak személyes vélemény.
27F
23/26 anonim válasza:
Én is kimondottan szeretem a kis melleket!
24/26 anonim válasza:
Miért érzek lenézést a kérdésben? "lapos" mell...
25/26 anonim válasza:
Szerintem kb 10000-ből egy férfi ha van, aki azért nem jönne össze egy lánnyal, mert kicsi a melle és ő meg a nagyot szereti. A legtöbb férfi igen a nagyot szereti, de nem ez alapján fog választani és ha minden klappol, akkor a kis melleddel együtt fog szeretni. Én magam is a nagyot szeretem, de csak kis mellű barátnőm volt eddig. Képzeld, nem kattogtam folyton azon, hogy milyen jó lenne ha nagy lenne a melle! Hogy kicsi a melled csak téged frusztrál, a legtöbb férfit nem. Egyszer fogtam egy nagyobb mellű lánynak a mellét és a kis mellű barátnőimé feszesebb volt. Tehát annak is meg lehet az előnye. Attól függetlenül azzal sincs bajom, hogy a nagyobb mell nem olyan feszes. Persze tudom, hogy nálatok lányoknál ez olyan mint nálunk a farok méregetés. Sose fognak tudni lekattanni róla...
26/26 anonim válasza:
Mi az hogy pici? Legyen kellemes a csaj úgy egészében és vadító! Szerintem az minősít ha egy "férfi" erre a kérdésre egyértelmű választ tud adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!