Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hányszor igényelnétek szexet ténylegesen?
Ha nem lenne semmi nyomás a párod részéről és csak rajtad múlna és hogy mikor van kedved, mennyivel szexelnétel kevesebbet?
Vagy úgy is kérdezhetném, hogy tízből hányszor van szex megszokásból vagy mert a pasi igényli, de te nem vagy felizgulva?
Persze van olyan ,hogy annyira én nem kívánom,de engedek.
Most azt nem tehetem meg,hogy én vagyok a bnője és akkor magának csinálja.Nekem olyan heti 2 kiadós szeretkezés elég lenne.
Én leszbikus vagyok de úgy gondolom ez a kérdés mindenkinek szól.
Én pont hogy többet szoktam igényelni mint a barátnőm. Szerintem elég nagy általánosítás hogy a nők kevesebbszer akarnak szexelni mint a pasik.
heti 3-2 alakalom.
Ebből heti 4-5 valósul meg. Párom minden nap min 1, de igazából 3x elkapna. Nekem minden nap nem megy, úgyhogy 2 naponta biztos van szex. Ha 2 nap kimarad, már úgy csinál, mintha fél évig nem látott volna puncit. :D
Van olyan hét,mikor 5-6× vagyunk együtt. De olyan is,mikor 2×.
Nem emlékszem arra a napra, mikor kosarat adtam volna a férjemnek.
Van,mikor lezavarjuk fél óra alatt, de szeretjük megadni a módját.
Olyan is van,hogy bár jól esik a szerelmeskedés,de nem élvezek el. Teljesen változó.
4: Ha ügyesebb lett volna, akkor még okés lett volna?
(LOL! nekem még akkora se! :D :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!