Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pénisz hány centitől látványosan kicsi?
Figyelt kérdés
Szerintetek 13 cm-től vagy 11 cm-től? Vagy csak 10 cm alatt? Most csak mondtam valamit, de szerintetek mennyitől? Melyikre mondjátok, ha ránéztek, hogy kicsi?2018. máj. 9. 12:09
3/13 anonim válasza:
10 cm-től lefele. Ha még vékony is akkor van gáz
4/13 anonim válasza:
10 cm bár nekem inkább a vastagsága számít.
5/13 anonim válasza:
11-től, vagy 10 cm alatt?
Mért, Te ránézel egy álló farokra és megmondod pontosan hány cm vagy mi? :D
Ez függ a srác testalkatától is nem csak a cmtől.
6/13 anonim válasza:
Elképzelem, hogy az eddigi válaszok alapján, most sok 15-16cm-vel rendelkező fellélegezhet egy kicsit. :D
8/13 anonim válasza:
Szerintem is testmagasságtól is függ. Ha pl egy 190cm magasnak van 12-13cm, az elég kicsinek tűnik, de ha egy 165-170cm magasnak, akkor teljesen arányosnak tűnik, nem kicsinek.
És persze az sem mindegy, hogy a partner milyen magas. Egy magas (175cm feletti) nőt átlagban lehet nem elégít ki egy 12-13cm-es, de egy 170cm alattit igen.
10/13 anonim válasza:
én 190 cm magas vagyok, és 14 cm
akkor nekem kicsi?:(
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!