Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs hüvelyi orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs hüvelyi orgazmusom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 30 éves nő vagyok és az a problémám,hogy soha életemben nem volt hüvelyi orgazmusom. A párommal nagyon jó a szex,mindent meg is tesz,hogy nekem jó legyen,de sosem sikerül úgy,hogy kézzel nem segít rá nekem. És ez egyik párommal sem sikerül soha.Tudom a nők sok százalékának nem megy,de hallottam már olyat,hogy valakinek szintén idősebb korában sikerült. Nem görcsölök rá,nem agyalok csak hagyom,hogy jó legyen. Olvastam erről sokat,voltam már dokinál is de nem igazán adott használható infót.Esetleg aki szintén ilyen problémával kűzd/kűzdött ,szerintetek mi a baj?

2018. máj. 8. 17:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha nyitott vagy rá, tehetsz egy próbát análisan.
2018. máj. 9. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!