Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy a barátnőm néha tágabb a megszokottnál?
Nem értem hogy általában nagyrészt jó feszes, de vanak aktusok amikor alig érzem
Mi befolyásolja ?
Jól van 74%, nem kell a duma.
Elég egyszer leírni
Egyébként simán lehet szerető, én is észreveszem, ha előtte van vibri, ami nagyobb.
Na, most meg beír új felhasználóról :D
Nem is átlátszó.
Most már szinte biztos hogy kezelik mások is.
"Úgy látszik mégsem elég, mert ezen az oldalon is csak háromezerszer lett már elmagyarázva a női punci működés"
Ez mind szép és jó, csak épp a kétségbeesett magyarázkodásod buktat meg.
Simán lehet az is, amit mi írunk, de te itt kijelented, hogy nem, csak is az, ami te kitalálsz.
Nőjj fel és fogadd el, hogy lehet a háttérben a szerető is.
"a kétségbeesett magyarázkodásod buktat meg"
Persze minősítsük kétségbeesett magyarázkodásnak azt, hogy valaki leírja az igazságot arról, hogy sok férfinek halvány fogalma nincsen a nők működéséről. Találkoztam már olyan férfival, akinek előttem már volt egy kétéves, egy hároméves és egy ötvéves komoly kapcsolata, de a csiklómat nem találta meg, a szeméremdombomat nyomogatta, vártam, hogy csak megtalálja a lényeget, de nem találta, én tettem a megfelelő helyre a kezét, és még sorolhatnék ilyeneket :D Én értem, hogy fáj az igazság, de tényleg kiábrándító ez a hozzá nem értés. Mellesleg mitől kétségbeesett? Engem szerinted hol érdekel, hogy ki mit gondol, hisz? :D Mindenkinek joga van hozzá, hogy hülye legyen, pusztán gondoltam rendes leszek és elmagyarázom, hogyan működik a punci hogy ha egyes itteni szüzek nő közelébe kerülnek ne legyenek már teljesen ostobák.
"Simán lehet az is, amit mi írunk, de te itt kijelented, hogy nem, csak is az, ami te kitalálsz.
Nőjj fel és fogadd el, hogy lehet a háttérben a szerető is."
Te tudsz olvasni? :D
17: Te hány éves vagy? Én 34. Férfi vagy vagy nő? Én nő. Van hüvelyed? Nekem van.
És sosem szedtem fogamzásgátlót, vagyis amióta ciklusom van - idestova 21 éve -, azóta a maga természetességében tapasztalom hónapról hónapra, hogyan is működik ez az egész női lét. Akárhogy erősködsz, ha férfi vagy, akkor sosem lesz igazán fogalmad arról, milyen az, amikor ovulációkor (meg napokkal előtte is) azt érzem, hogy kb. bármi belém férne, annyira könnyen tágulok. Ja, és én már szültem is természetes úton, és képzeld a gyerek is kifért belőlem, és nem lettem attól sem tágabb, mint előtte voltam. De persze, neked rohadtul igazad van, hogy attól tágabb egy nő, hogy szeretőt tart. (facepalm)
Aktus után fél órával már senki meg nem mondja a hüvely tágulásából, hogy előtte szexelt-e a nő... mivel visszaszűkül. Akkor is, ha extrém vastag farokkal dugták meg. Max fájdalmas lehet neki az újabb aktus, ha előtte a határait feszegették. De ezt te külső szemlélőként csak akkor tudhatod, ha külsérelmi nyomai is maradtak.
Szóval akárhány éves is vagy, neked kéne felnőnöd és tanulni egy kis biológiát/anatómiát az itteni fröcsögés helyett. Mert bőven rád fér.
A kérdezőnek pedig még annyit írnék, hogy ha nagyon nedvesedik olykor a barátnője, attól is kevésbé érzi őt, nem is kell különösebben tágabb legyen. És ez is nagyrészt ciklusfüggő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!