Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak, ha egy vissza fogottabb nő dugni akar?
Figyelt kérdés
Tehát visszafogottabb nő. Miből lehet rájönni hogy azt akarja? A nőhöz semmi közöm, én 21 éves fiú vagyok a nő meg 41.2018. máj. 7. 14:02
3/8 anonim válasza:
Valaki írta anno hogy ha odanyulsz, olyan mintha lovat etetnél. Es van benne valami.
4/8 anonim válasza:
van egy műf*** a kezébe és azt mondja hogy "most vagy megb**szol vagy én téged"
5/8 anonim válasza:
Meghív magához egy kávéra, és amikor felmégy hozzá, köntösben fogad, ami alatt kb. semmi nincs, és a kisasztalon vagy az éjjeliszekrényen látványosan elő van készítve 2-3 óvszer.
6/8 anonim válasza:
Keresi a társaságod. Mikor beszélgettek, mélyen a szemedbe néz. (Olyan mindent elmondó "most akarlak" nézéssel) esetleg közben megharapja a szája széllét
8/8 jacint1988 válasza:
Ha egy 41 éves nő baszni akar, akkor az baszni is fog! Lerángatja a gatyád és leszop! Öreg már, hogy játszadozzon...szóval csak beképzeled az egészet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!