Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig csak a hosszúság, de mi van a vastagsággal?
Ha kicsi péniszről van szó,akkor mindenki a hosszúságra gondol...
De mi van a vastagsággal!?
Mennyi az az átmerő,ami már kielégítőnek,élvezhetőnek mondható!?
Nekem akkora,mint egy pezsgőtablettás doboz,azért írom így,mert így jobban ellehet képzelni...
"Mindig csak a hosszúság"
Minden pasi felteszi a kérdést, hogy elég hosszú e. Minden csaj azt válaszolja, hogy a vastagság fontosabb. Majd jössz te olyan kijelentéssel, hogy mindig csak a hosszúság...
Namost a pénisz nem egy teljesen henger alakú tárgy, van vastagabb része(makk) és van vékonyabb (a teste). Ha csak a makknál pezsgőtablettás doboz vastag, akkor az már gond, ha a teste annyi, akkor szerintem nem akkora gáz. Nameg elég rugalmas és különböző izgalmi állapotokban különböző a keménysége, ha kevésbé merev vékonyabbnak érződik. Az meg hogy a csajod érzi nem csoda, a hüvely is egy rugalmas tágulékony szerv, attól hogy volt már benne vastagabb nem marad kitágulva (pl.:szülés után probléma is lenne ha nem regenerálódna).
Szóval szerintem nem akkora probléma, ha te nem kapsz elég ingert próbáljatok más pozitúrát, másik lyukat (análnál még előny is ha nem túl vastag), vagy más módokon izgasson...
amikor a legjobban fel voltam izgulva, akkor mértem...
a test akkora, a makkom még kisebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!