Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nincs buntudatotok, hogy mas csajt is megkivantok,
csunyabban fogalmazva megdugnatok, mikozben van baratnotok?
Lehet, hogy gondolatban megdicsérném az alakját, de nem gondolnék többre, ha most épp lenne barátnőm.
Én olyan barátnő után keresek, aki szépsége és a személyisége mellett, szintén dögös! Ha már van 1 lány, aki szeret, akkor minek más lányok láttán szexre gondolni?
Én egyszerre csak 1 lánnyal (barátnő) teljesen elvagyok látva.
20F
2020. nov. 9. 00:24
Milyen fiatal és naív vagy még #11-es :) Vagy csak álszent :)
2020. dec. 1. 20:48
Nincs. És nem lekicsinylő. Ne dumáld bele az emberbe, amit nem úgy gondol!
2020. dec. 1. 20:49
#12;Miért lennék én naív, mert én se gondolatban és se tettben nem vetemedek ilyesmire. És ez tényleg így is van, tehát álszent sem vagyok.
Észre veszem a jó alakokat, de nem képzelem el, hogy milyen lenne velük!
11-es voltam
2020. dec. 1. 21:34
Grat. Akkor már nem fogsz a pokolra kerülni. Örülj neki.
#12-es voltam.
2020. dec. 1. 21:50
Soha nem volt emiatt bűntudatom. Kellett volna, hogy legyen?
2020. dec. 2. 14:27
én is megnézem nőként a pasikat, és van, h elképzelem milyen lenne velük
de ezt magamban teszem, nem méltatok más férfiakat fennhangon, a gondolat viszont magánügy
és uezt elvárom a páromtól is
szerintem pontosan ez az a személyes tér, amiről rajtam kívül nem kell tudni senkinek
2021. jan. 4. 18:37
Általában párhuzamosan Öt csajnál nem volt kevesebb egyszerre. Egyikük ezért volt a szívem csücske, a másik meg azért. Szex szempontból emellett egyiket sem hanyagoltam. Egészen addig, még szerelmes nem lettem. Onnantól konkrétan észre sem veszem a másik lányt, nőt, sőt! Ha ajánlat, flört van, akkor sem hajolok le az apróért. Magamra sem ismerek. Asszem rájöttem, hogy hogyan lehet monogám valaki. Minden perc, amit nem vele töltök, az elpazarolva... Minden nő hasonlít rá, és minden illat hozzá vezet. Ha más nő áll velem szemben, akkor is őt látom:-) szóval van ilyen. 40 évig azt gondoltam a férfi nem monogám természetű :-) de van hercegnő, aki élethosszig kizárólagos. Tehát szerintem nem fekete fehér. Voltam mindkét cipőben. Értem a gombóc Artúr minden csokoládé érzését is. Képes voltam azé megcsalni egy lányt, mert odafelé az úton megláttam egy másik nőt, akinek a haja színe tetszett. Nem értem miért kell egy nőt szeretni. Egyféle parfümöt használni.. van órás Doboz. Van benne 10 automata óra. Öltönyt ezzel, sportcipő azzal, uszodába mással.
2021. jan. 18. 21:57
Nekem sincs! Egyszer élünk! Ha egy nő hagyja magát, akkor megdugom.
2021. jan. 20. 09:05
Kapcsolódó kérdések: