Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim lemosó férfiaknak?
Figyelt kérdés
Eddig csak vízzel tisztítottam az intim területeimet, de ahogy láttam, léteznek ilyen intim tisztálkodáshoz használható lemosó folyadékok. Ha jól látom, ezeket leginkább nőknek gyártják, így nőies illatuk van. Szerintetek ezek használhatóak férfiaknak is? Netán van kifejezetten férfiak számára készítettek is? Lányok, ti hogy viselnétek, ha a pasitoknak csajos illata lenne odalent fürdés után?2018. máj. 6. 02:04
1/5 anonim válasza:
Inkább amiatt van nőknek,mert nekik való ph-t beállítja,meg ilyesmi.
Tudtommal már létezik kifejezetten férfiaknak is.
3/5 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek fingom sincs,mi értelme a fél drogériát magunkra kenni? Régen is voltak igényes tiszta emberek és nem volt ennyi felesleges vacak.Nekem tuti illuzió romboló lenne 1 illatositott punci.Nem csudálom,hogy férfi és nők közt egyre nagyobb a szakadék. A normális eredeti lányok sokkal job an onzanak. Ne illatosítsa magát 1 lány hanem fürdjön.
4/5 anonim válasza:
Sajnos a nők kb 50%-ánál a szépségük legalább 50%át le lehet törőlni 1 nedved törlőkendővel.Ez csak kirakat/áttverés.Számomra totálisan illuzió romboló.Intim mosakodó?Miért mi a baj a vizzel? A víz ph értéke is be van állitva 7 körülire.
5/5 anonim válasza:
Metroszexualizódtok!?
Mi a szarnak ilyen? Én minden este megmoson meleg tussfürdős vízzel. Tiszta, nyugodtan leszophatja a nő. Ezen nincs túró soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!